Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Φόρεσε μαγιό κορδόνι και τρέλανε κόσμο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Φόρεσε μαγιό κορδόνι και τρέλανε κόσμο
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μία ακόμη εκρηκτική εμφάνιση έκανε η πανέμορφη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αν μη τι άλλο ξέρει να ανεβάζει τη θερμοκρασία. Τη γνωρίσαμε πριν από περίπου μία τριετία, όταν έκανε το… ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ. Τότε, την είδαμε να «πρωταγωνιστεί» στο ριάλιτι μόδας του καναλιού της Κάντζας “My Style Rocks”. Και μπορεί να μην έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου, όμως ήταν μία από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες ολόκληρου του παιχνιδιού.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ανέβασε φωτογραφίες που «κολάζουν» τους followers της

Πριν από λίγο καιρό, έκανε ένα μικρό (αλλά… αξέχαστο) πέρασμα από τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, στο πλευρό της επίσης εντυπωσιακής Κυριακής Κατσογρεσάκη. Η ξανθιά instagrammer είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται εκ νέου και μπήκε στο καλοκαίρι με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, κάνοντας αίσθηση και παραμένοντας talk of the town.

Γιατί το λέμε αυτό; Πολύ απλά γιατί η Αλεξάνδρα πόζαρε με τα καινούργια μαγιό της συλλογής της, αλλά «ανέβασε» και μερικές ακόμα φωτό άκρως… δελεαστικές φωτό, κάνοντας το ανδρικό φύλο να παραμιλάει και να υποκλίνεται ξανά και ξανά στα πλούσια ελέη της.

View this post on Instagram

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Λίγα λόγια για την πανέμορφη καλλονή

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο My style Rocks. Η όμορφη ξανθιά, έχει επίσης κάνει το πέρασμά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate». Το 24χρονο μοντέλο έχει δικό του online μαγαζί με ρούχα και χαρακτηρίζει το στιλ του κυριλέ chic. Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε διαφήμιση για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η οποία είχε διχάσει την κοινή γνώμη, επειδή συμμετείχαν σε αυτήν κορίτσια που υποδύονταν τις νοσοκόμες με πολύ σέξι αμφίεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments