Lifestyle

Η Λάουρα Νάργες αναστατώνει την Μύκονο με το μαγιό της

Η Λάουρα Νάργες αναστατώνει την Μύκονο με το μαγιό της
Λάουρα Νάργες: Μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόου-μπιζ, σε φωτογραφίες που κολάζουν και τον κάθε συντηρητικό.

Για άλλη μία φορά η πανέμορφη Λάουρα Νάργες μας απέδειξε γιατί καλοκαίρι χωρίς Νάργες δεν γίνεται. Η Λαουρίτα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολύ γλυκά πλάσματα που έχουμε στην ελληνική τηλεόραση. Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες: Το αψεγάδιαστο κορμί της

Διαθέτει ένα αψεγάδιαστο και ζουμερό κορμί, με τις απαραίτητες καμπύλες, που είναι ικανές να σε συναρπάσουν και φυσικά να……σε συνεπάρουν. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που έχει μαγέψει τον αντρικό πληθυσμό και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει ακόμα καλύτερα να το κάνει. Το πιο όμορφο και ξεχωριστό προσόν της είναι το υπέροχο πρόσωπό της. Το πλατύ της χαμόγελο εκπέμπει μία ιδιαίτερη λάμψη και σίγουρα σου φτιάχνει τη μέρα. Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες: Πήγε στη Μύκονο και σόκαρε

H Λάουρα εντυπωσίασε και με φωτογραφίες που ανέβασε από την Μύκονο όπου απολάμβανε τις πρώτες της στιγμές καλοκαιρινής χαλάρωσης.

Φανερά αδυνατισμένη, αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι συναρπαστικό για την ίδια και πολύ περισσότερο για όλους εμάς που την λατρεύουμε και την ακολουθούμε πιστά. Όσο απίστευτο και να ακουστεί το πιο δυνατό της προσόν είναι το χαμόγελο της και φυσικά το πρόσωπο της! Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, μια περίεργη μίξη, αφού η ίδια είναι μισή Γερμανίδα και μισή Ελληνίδα.

Ξεχειλίζει μια γλυκύτητα ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει μια παιδικότητα, που σίγουρα δεν μπορείς να αντισταθείς, όταν όμως αποφασίζει να είναι το σκληρό θηλυκό εκεί πραγματικά τα πάντα αλλάζουν αφού γίνεται τρομερά σέξι. Λάουρα Νάργες

Ειδικά όταν ανεβάζει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, τότε πραγματικά το instagram γκρεμίζεται και τα στόματα μένουν ανοικτά. Όλα τα προσόντα της σε πρώτο πλάνο!

Λάουρα Νάργες: Λίγα λόγια για την ίδια

Το 2008, λίγο αφότου αποχώρησε από το «So You Think You Can Dance», πέρασε από οντισιόν για παρουσιάστρια στο μουσικό κανάλι MAD TV αναλαμβάνοντας τελικά την παρουσίαση τριών νεανικών εκπομπών. Οι εκπομπές αυτές ήταν το «Magestics», το «Your Space» και το «MAD Countdown». Η συνεργασία της με το κανάλι συνεχίστηκε μέχρι και το 2010. Το 2009, συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία «Η Κληρονόμος» έχοντας ένα μικρό ρόλο.

Το 2011, ξεκίνησε τη συνεργασία της με την κρατική τηλεόραση. Εκεί αρχικά παρουσίασε τον ελληνικό τελικό της Eurovision την άνοιξη του 2011, από τον οποίο προέκυψε το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην διαγωνισμό εκείνη τη χρονιά. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, ανέλαβε την παρουσία της νεανικής ψυχαγωγικής εκπομπής «Escape» μαζί με τον Ηλία Παπαχαραλάμπους στην απογευματινή ζώνη της ΕΤ1. Το Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Εκεί τη σεζόν 2011-2012 ήταν συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή στη σατιρική εκπομπή «ΟΛΑ» ενώ έπαιξε και στη διαδικτυακή σειρά «Flatmates» ως ηθοποιός στο web tv του σταθμού.

Στο «Dancing with the stars»

Τη σεζόν 2012-2013 συμμετείχε στην τρίτο κύκλο του ελληνικού σόου χορού «Dancing with the stars» φτάνοντας μέχρι και τον ημιτελικό. Την επόμενη σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, παρουσίασε την διαδικτυακή εκπομπή «City Hopping» στο ΑΝΤ1 Web TV ενώ πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση «Το σπίτι του Φρανκεστάιν», στο θέατρο Γκλόρια, σε σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη. Το 2015, πρωταγωνίστησε και πάλι στο θέατρο στην παιδική παράσταση «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας», που έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ερμηνεύοντας τον ομώνυμο ρόλο.

Στο Survivor

Το 2017, επέστρεψε τηλεοπτικά, συμμετέχοντας στον πέμπτο κύκλο του reality επιβίωσης «Survivor Greece» στον ΣΚΑΪ. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων εγκαταστάθηκε στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί αγωνίστηκε με την ομάδα των Διασήμων παραμένοντας στο παιχνίδι για τρεις μήνες, ενώ αποχώρησε στο επεισόδιο 54.

Από το 2017 μέχρι το 2018 ήταν παρουσιάστρια των backstage του μουσικού talent show «The Voice of Greece» στον ΣΚΑΪ ενώ το 2019, παρουσίασε με την Μπάγια Αντωνοπούλου, την εκπομπή «Survivor Πανόραμα», η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα. Τη σεζόν 2020-2021, επιστρέφει στη θέση της παρουσιάστριας backstage του «The Voice of Greece».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments