Lifestyle

Άκης Πετρετζίκης: Φωτογραφίζει την έγκυο σύζυγό του

Άκης Πετρετζίκης: Φωτογραφίζει την έγκυο σύζυγό του
Άκης Πετρετζίκης: Δεν μπορεί να περιμένει να γίνει μπαμπάς.

Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς από μέρα σε μέρα, με την υπομονή να είναι δυσβάσταχτη για τον ίδιο και τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Άκης Πετρετζίκης: Πως γνωρίστηκε με τη σύντροφό του

Ο γνωστός σεφ που ανυπομονεί να γίνει μπαμπας και η αγαπημένη του, η οποία είναι νοσηλεύτρια, γνωρίστηκαν μέσω facebook στην καραντίνα και έγιναν ζευγάρι σύντομα ενώ ήδη περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους, γεγονός που εξακολουθούν να κάνουν μέχρι σήμερα, ωστόσο, σε λίγο θα βιώσουν την μεγαλύτερη ευτυχία αφού θα γίνουν γονείς.

Αν και περίμεναν να γεννηθεί ο γιος τους μέσα στον Ιούνιο, ο μικρός φαίνεται ότι θέλει να μείνει λίγο παραπάνω στην κοιλιά της μαμάς του. Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο σεφ ανυπομονούν για τη γέννησή του. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, ο Άκης έκανε μία μεγάλη έκπληξη στους διαδικτυακούς φίλους, αφού ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του πριν από λίγα λεπτά.

Άκης Πετρετζίκης

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος μας δείχνει την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία φωτογραφίζεται στο παράθυρο του σπιτιού τους, φορώντας ένα t-shirt και ένα παντελόνι, δείχνοντας την πολύ φουσκωμένη κοιλιά της. “40 εβδομάδες και ακόμα περιμένουμε”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης στη φωτογραφία του.

Άκης Πετρετζίκης: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι Έλληνας μάγειρας με μεγάλη πορεία στο χώρο. Ο Πετρετζίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 18 του χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση στα 16 του χρόνια. Στα 18 του, μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει λογιστική, στο ΤΕΙ Λογιστικής της Αθήνας. Παράλληλα, ξεκίνησε και τις σπουδές του στη μαγειρική, στη Σχολή Μαγειρικής. Ο Πετρετζίκης ξεκίνησε τις σπουδές του στη μαγειρική το 2004 στη σχολή Le Monde. Άκης Πετρετζίκης

Το καλοκαίρι του 2004 εργάστηκε ως σεφ στο Myconian Ambassador Relais & Chateux στη Μύκονο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2005 ως Chef de partie στο εστιατόριο 8 the Plate στην Αθήνα. Τον Φεβρουάριο του 2005, εργάστηκε ως Head Chef στο Saint Nicolas Bay στην Κρήτη, ενώ τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ως Head Chef στην παμπ James Joyce, στην Αθήνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments