Video

Survivor spoiler 29/6: Ποιος κερδίζει τον δεύτερο αγώνα κατάταξης

Survivor spoiler 29/6: Ποιος κερδίζει τον δεύτερο αγώνα κατάταξης
Survivor spoiler 29/6: Πλησιάζει η ώρα του νικητή στο Survivor.

Το σημερινό spoiler (29/6) του Survivor αναφέρεται στο νικητή του δεύτερου αγώνα κατάταξης. Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ήταν και ο τελευταίος που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler 29/6: Τι είδαμε τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα είδαμε τον Σάκη Κατσούλη, να κάνει πλακίτσα σε όλους τους αντιπάλους του, κάνοντας οκτώ νίκες σε δέκα runs. Έτσι βγήκε πρώτος στον αγώνα κατάταξης και πλέον είναι με το 1,5 πόδι στα ημιτελικά, κάτι που ξέραμε ότι θα το έκανε και μάλιστα σχετικά εύκολα. Άλλωστε όπως δείχνουν τα στατιστικά του Survivor, ο αρχηγός των Κόκκινων είναι ένας από τους κορυφαίους που έχουν περάσει από το Survivor. Survivor spoiler 29/6

Στο σημερινό αγώνισμα του Survivor λοιπόν ο Γιώργος Κόρομι δεν θα διαγωνιστεί, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος θα παλέψουν για να αποφύγουν την ψηφοφορία.

Survivor spoiler 29/6: Το σημερινό τρέιλερ

Στο τρέιλερ βλέπουμε την Μαριαλένα να μιλάει στην κάμερα και να κρίνει αρνητικά την συμπεριφορά του Κόρο προς την Ηλία, λέγοντας ότι έχει σταματήσει να του μιλάει, ενώ περιγράφει και το περιστατικό κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, όταν ο Ηλίας δίνει τον χέρι στο συμπαίκτη του και αυτός δεν ανταποκρίνεται στην κίνησή του.

Survivor spoiler 29/6: Ποιος φαίνεται ότι θα είναι ο νικητής

Απόψε οι παίκτες πάλι θα μπουν στο στίβο μάχης για τον δεύτερο αγώνα κατάταξης και θέλουν να επικρατήσουν για καλύτερο πλασάρισμα.

Στόχος είναι να αποφύγουν την τελευταία ψηφοφορία που θα ξεκινήσει στον Άγιο Δομίνικο και στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει ποιος είναι ο οριστικός νικητής, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τον Σάκη Κατσούλη να είναι πολύ μεγάλο φαβορί, ειδικά με τον Ηλία Μπόγδανο, που το παλεύει αλλά δε δείχνει να τα καταφέρνει.

Survivor spoiler 29/6: Τι είχε δηλώσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments