Αθλητισμός

Αντόνιο Μπαντέρας Θεσσαλονίκη: Με φανέλα του Ηρακλή

Αντόνιο Μπαντέρας Θεσσαλονίκη: Με φανέλα του Ηρακλή
Αντόνιο Μπαντέρας Θεσσαλονίκη: Γεγονός της χρονιάς τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται για τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «The Enforcer» o Αντόνιο Μπαντέρας.

O ηθοποιός έκανε σήμερα γυρίσματα στις εγκαταστάσεις του ΓΣ Ηρακλής στην Μίκρα και στο περιθώριο αυτών υπέγραψε μια φανέλα που του παραχωρήθηκε η οποία είχε το όνομά του και το νούμερο «10» στην πλάτη.

Αντόνιο Μπαντέρας Θεσσαλονίκη: Γεγονός της χρονιάς για την πόλη

Το γεγονός της χρονιάς για τη Θεσσαλονίκη είναι η άφιξη του Αντόνιο Μπαντέρας σε αυτήν στο πλαίσιο των γυρισμάτων της νέας του ταινίας η οποίας λέγεται «The Enforcer».

Αντόνιο Μπαντέρας Θεσσαλονίκη

Ένα μέρος της χολιγουντιανής παραγωγής γυρίζεται στις εγκαταστάσεις του ΓΣ Ηρακλής, στη Μίκρα, εκεί όπου οι άνθρωποι των Κυανόλευκων, βρέθηκαν στα γυρίσματα αυτής και στο περιθώριο των διαλλειμάτων είχαν συνάντηση με τον Ισπανό ηθοποιό.

Αντόνιο Μπαντέρας Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του Ηρακλή

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ στην Μίκρα πραγματοποιούνται σήμερα τα γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντερας.

Ο Χολιγουτιανός ηθοποιός βρέθηκε από νωρίς στο χώρο και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ανθρώπους του Γ.Σ. Ηρακλής που του εξήγησαν την ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα υπέγραψε μια φανέλα που του δόθηκε και ήταν εξαιρετικά ευγενικός και φιλικός, ενώ τόνισε ότι του άρεσαν οι εγκαταστάσεις και ευχαρίστησε για την συνεργασία.

Παράλληλα δόθηκε μια φανέλα του Ημίθεου στον σκηνογράφο της ταινίας Ντεηβιντ Ιγκραμ , καθως το ονοματεπώνυμο του είναι μια ξεχωριστή ιστορία για τον Ηρακλή.

Αντόνιο Μπαντέρας Θεσσαλονίκη: Μεγάλο ενδιαφέρον για βοηθητικούς ηθοποιούς

Οι 1000 βοηθητικοί ηθοποιοί (κομπάρσοι όπως συνηθίζεται να λέγονται) έχουν ήδη περάσει τα πρώτα «τεστ». Τα βιογραφικά τους ξεχώρισαν ανάμεσα στα περίπου 4500 που μέχρι σήμερα έχει λάβει η παραγωγή, πέρασαν τα προβλεπόμενα τεστ covid και αρκετοί απ’ αυτούς την πρόβα ενδυμασίας (fitting). Περιμένουν τώρα «με ανυπομονησία» τα γυρίσματα, όπως σημειώνει η Αλεξάνδρα Ακανθοπούλου, βοηθός casting director.

Μπορεί στις περισσότερες ταινίες που βλέπουμε να μη δίνουμε σημασία στους κομπάρσους ή να θεωρούμε ότι απλώς παραβρίσκονται σε μια κινηματογραφική σκηνή, αλλά στην πραγματικότητα η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύωρη και απαιτητική. Η παραγωγή εξηγεί στους ενδιαφερόμενους ότι για την κάθε μέρα συμμετοχής τους απαιτείται 12ωρη παρουσία, καθώς σε κάθε γύρισμα μπορεί να συμβεί κάτι απρόβλεπτο και να ανατρέψει τα σχέδια. Αντόνιο Μπαντέρας Θεσσαλονίκη

Η επιλογή των βοηθητικών ηθοποιών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ωστόσο όπως τονίζει η κ. Ακανθοπούλου, θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, καθώς συχνά ανακύπτουν νέες ανάγκες. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει ενδιαφέρον 4500 άνθρωποι κάθε ηλικίας -από 7 έως 78 ετών- και εθνικότητας, στην πλειονότητά τους από τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προτίθενται, με δικά τους έξοδα, να έρθουν από τη Δράμα, την Καβάλα, την Αθήνα, ακόμη και από τη Γαλλία, για ένα πέρασμα στην ταινία.

«Υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον και ακόμη συνεχίζουν να στέλνουν βιογραφικά. Παρότι έχουμε πει ότι έχουν καλυφθεί -για παράδειγμα- οι θέσεις για Καυκάσιους, συνεχίζουν να δηλώνουν ενδιαφέρον», σημειώνει η βοηθός casting director.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments