Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απέφυγε τα χειρότερα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απέφυγε τα χειρότερα
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Greek Freak υποφέρει μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο στον αγώνα με τους Χοκς.

Αν και η βραδιά να προμηνύονταν ονειρική για τους Milwaukee Bucks, καθώς λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανακοινώθηκε ότι ο Trae Young δεν θα αγωνιστέι στο Game 4, λόγω οστικού οιδήματος, όμως τελικά εξελίχθηκε σε εφιάλτη μιας και αφενός μεν τα «Γεράκια» επικράτησαν με περίσσεια ευκολία με δκορ 110-88, αφετέρου δε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε από το παρκέ στα μέσα της τρίτης περιόδου εξαιτίας τραυματισμού στο ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο γενικότερα αριστερό του γόνατο.

Ο Έλληνας superstar προς στιγμήν επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας, όμως λίγο αργότερα αποχώρησε οριστικά για τα αποδυτήρια, χωρίς να έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό πέρα απ’ότι υπέστη «υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο». Παρόλα αυτά τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είναι τόσο σοβαρός όσο φοβόντουσαν τα «ελάφια».

Άγνωστος ο χρόνος επιστροφής

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν έχει υποστεί κάποια σοβαρή ζημιά στο αριστερό του γόνατο, καθώς οι σύνδεσμοι του δεν έχουν πειραχτεί καθόλου, κάτι που σημαίνει πως… γλίτωσε τα χειρότερα.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στα παρκέ και εκτός συγκλονιστού απροόπτου θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της σειράς με τους Ατλάντα Χοκς για τους τελικούς της Ανατολής.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ο Αντετοκούνμπο υπέστη υπερέκταση ενώ η Malika Andrews του ESPN εξήγησε πως θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στο αριστερό γόνατο.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των Μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας….

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments