Αθλητισμός

Ολυμπιακός Μαρούσι 93-87: Επέστρεψε στην Basket League

Ολυμπιακός Μαρούσι 93-87: Επέστρεψε στην Basket League
Ολυμπιακός Μαρούσι 93-87: O Ολυμπιακός κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό νικώντας το Μαρούσι, καθώς ανέβηκε κατηγορία.

Ολυμπιακός και Μαρούσι διασταύρωσαν τα ξίφη τους στα play off. Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο της κατοχής της μπάλας με αποτέλεσμα να καταφέρει να σφραγίσει την επιστροφή του στην Basket League.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη έκανε το πρώτο βήμα εύκολα απέναντι στον Πανερυθραϊκό και το δεύτερο κόντρα στο Μαρούσι, έστω κι αν τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου.

Το ματς

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο, παρά τις προσπάθειες της ομάδας του Αμαρουσίου δεν έχασαν το προβάδισμα και στο τέλος πανηγύρισαν την άνοδο εντός παρκέ. Κι αυτό γιατί πλέον το μπαλάκι είναι στα χέρια της διοίκησης των «ερυθρολεύκων», ώστε να αποφασίσει εάν η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί κανονικά στην Basket League της νέας σεζόν ή όχι.

Απέναντι στο Μαρούσι οι παίκτες του Δημήτρη Τσαλδάρη ήθελαν μία νίκη, έπειτα από τις δύο νίκες που είχαν πανηγυρίσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτή τη νίκη την βρήκαν στον πρώτο τελικό των πλέι οφ και επικύρωσαν την αγωνιστική άνοδό τους.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης με 22 πόντους και 6/13 σουτ ήταν αυτός που έδωσε τον τόνο στην ομάδα του. Η εμπειρία των Τσόχλα (18π) και Παπαδιονυσίου (17π) έπαιξε σημαντικό ρόλο, όπως και οι 13 πόντοι του Βασίλη Χρηστίδη. Από το Μαρούσι, οι 20 πόντοι του Στασινού και οι 18 του Ξύδα, ο οποίος ανέλαβε δράση στα τελευταία λεπτά, δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα τους, τη στιγμή που ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μέτρησε 11 πόντους.

Οι συνθέσεις

Τα δεκάλεπτα: 29-23, 45-44, 66-64, 93-87.

Ολυμπιακός (Τσαλδάρης): Παπαδιονυσίου 17 (1), Κουρτίδης 1, Μωραΐτης 6, Νικολαΐδης 22 (2), Καμπούρης, Τσόχλας 18 (3), Σκουλίδας 10 (2), Χρηστίδης 13, Τσάμης, Μελισσαράτος 6.

Μαρούσι (Σκαραφίγκας): Τσιότρας 6, Στασινός 20 (4), Παπαγιάννης 2, Ξύδας 18 (3), Σουρλής, Προίσκος, Κανέλλης, Χατζηδάκης 16, Παπαγεωργόπουλος 11, Αρνόκουρος 2, Δούκας 1, Γκαγκαλούδης 11 (1).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments