Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει την απόκτηση Βάλτσικ και πάει για εξτρέμ

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει την απόκτηση Βάλτσικ και πάει για εξτρέμ
Ολυμπιακός: Ο Βάτσλικ ετοιμάζεται να φορέσει την ερυθρόλευκη. Ο πρωταθλητής Ελλάδος προχωράει για την απόκτηση εξτρέμ, με τον Χένρι Ονιεκούρου να είναι ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα.

Με τον Ζοσέ Σα να είναι ένα βήμα πριν από το να ξεκινήσεις προπονήσεις στο Μολινό με τη φανέλα της Γουλβς, οι ερυθρόλευκοι θέλουν «πάση θυσία» να κλείσουν άμεσα τη μεταγραφή του αντικαταστάτη του. Προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν τη «βόμβα» Αρεόλα, αλλά απ’ ότι φαίνεται νούμερο 1 στόχος αυτή τη στιγμή είναι ο Τόμας Βάλτσικ.

Σύμφωνα με το Φως, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του Τόμας Βάτσλικ και μένουν λεπτομέρειες, ώστε να τον ντύσει στα «ερυθρόλευκα». Όπως σημειώνει το δημοσίευμα αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Ο Τσέχος πραγματοποιεί αυτό το διάστημα εξαιρετικές εμφανίσεις στο Euro με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας. Στη λίστα πάντως παραμένουν οι Αρεολά και Μπιζότ σε περίπτωση, που στραβώσει του Βάτσλικ.

Προχωράει του εξτρέμ – Διακαής πόθος ο Ονιεκούρου

Το «σαφάρι» για την απόκτηση εξτρέμ συνεχίζεται από τον Πειραιά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει φτιάξει μια συγκεκριμένη λίστα από ονόματα για τους ερυθρόλευκους. Μια από τις περιπτώσεις που είναι πάντα στο επίκεντρο για τους πρωταθλητές Ελλάδος, το φετινό καλοκαίρι, είναι αυτή του Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος είναι από τους ποδοσφαιριστές που αρέσουν αρκετά στον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Ολυμπιακός θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού προκειμένου να ενσωματωθεί και στην προετοιμασία της ομάδας και αναμένονται εξελίξεις άμεσα, ακόμη και μέσα στις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά την υπόθεση του Νιγηριανού εξτρέμ τα πράγματα είναι απλά και ταυτόχρονα πολύπλοκα, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει μεν να αποκτήσει τον παίκτη, όμως η «εμπλοκή» της Γαλατασαράι βάζει δύσκολα στις επαφές των Πειραιωτών με τη Μονακό. Η διοίκηση της Μονακό όπου ανήκει ο παίκτης, είχε διαμηνύσει στους ερυθρόλευκους ότι μπορούν να συζητήσουν για τον Ονιεκούρου από την 1η Ιουλίου, καθώς σήμερα εκπνέει η διορία της Γαλατάσαραϊ για να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, ύψους 4,3 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται όπως αναφέρουν και στην Τουρκία, να έχει πρόβλημα να καλύψει τις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας, όμως δεν «παίζει» μονος του, διότι η Γαλατασαράι λέγεται ότι θα επανέλθει ακόμη και αν περάσει η διορία, ενώ στη γειτονική χώρα γράφουν πως ο Ονιεκούρου επιθυμεί να συνεχίσει και φέτος στο τούρκικο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο Νιγηριανός διεθνής είχε 19 συμμετοχές και 5 γκολ και 5 ασίστ με την «τσιμ μπομ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments