Αθλητισμός

Παναγιώτης Τζίμας: Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο παίκτης

Παναγιώτης Τζίμας: Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο παίκτης
Παναγιώτης Τζίμας: Ο ΠΑΟΚ προχωράει σε μία κίνηση με προοπτική βάζοντας στο στόχαστρο τον παίκτη για την Β' ομάδα.

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ έχει μπει ο Παναγιώτης Τζίμας. Από ότι φαίνεται οι δικέφαλοι του Βορρά βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης για τον παίκτη. Ο Τζίμας ο οποίος είναι 20 ετών είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις.

Από τη στιγμή που οι Β΄ομάδες εισέρχονται στη ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου, γίνεται σαφές πως άπαντες κινούνται προς τη στελέχωσή τους, επενδύοντας στο έμψυχο δυναμικό. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε δίαυλο επικοινωνίας με τον Αστέρα Τρίπολης για την περίπτωση του 20χρονου παίκτη των Αρκάδων και διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας, Παναγιώτη Τζίμα.

Η αγωνιστική του εικόνα

Την περασμένη σεζόν, κατέγραψε 1 γκολ σε 12 συμμετοχές, ενώ με τις μικρές Εθνικές έχει πετύχει 14 γκολ και 2 ασίστ σε 20 συμμετοχές, ενδεικτικό της δυνατότητας του να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα. ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με φόντο τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία αν ολοκληρωθεί και ο νεαρός βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, θα ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ Β’ με προοπτική βεβαίως την ανδρική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται στους Αρκάδες από το 2015, όταν και μετακόμισε από την Πρέβεζα, έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές καθώς και αρχηγός της εθνικής Νέων και θεωρείται ένας εκ των πλέον ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της γενιάς του. Και ως εκ τούτου προκάλεσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ που «τσεκάρει» την περίπτωσή του!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments