Αθλητισμός

Χοκς – Μπακς 110-88: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Χοκς – Μπακς 110-88: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Χοκς: Επικράτησαν σχετικά εύκολα τα «Γεράκια» και έκανα το 2-2 στην σειρά των τελικών, με τον Γιάννη να είναι ο άτυχος της βραδιάς.

Μπορεί η βραδιά να προμηνύονταν ονειρική για τους Milwaukee Bucks, καθώς λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανακοινώθηκε ότι ο Trae Young δεν θα αγωνιστέι στο Game 4, λόγω οστικού οιδήματος, όμως τελικά εξελίχθηκε σε εφιάλτη μιας και αφενός μεν τα «Γεράκια» επικράτησαν με περίσσεια ευκολία με δκορ 110-88, αφετέρου δε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε από το παρκέ στα μέσα της τρίτης περιόδου εξαιτίας τραυματισμού στο ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο γενικότερα αριστερό του γόνατο.

Ο Έλληνας superstar προς στιγμήν επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας, όμως λίγο αργότερα αποχώρησε οριστικά για τα αποδυτήρια, χωρίς να έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό πέρα απ’ότι υπέστη «υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο».

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι παρά την απουσία του ηγέτη τους, «Ice Trae» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι προηγούμενοι με 15-5 μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Lou Williams να παίρνει τη θέση του Young στην πεντάδα αλλά και τα ”χαλινάρια” της ομάδας κάνοντας σπουδαία δουλειά.

Μολαταύτα, χάρη κυρίως στις εμπνεύσεις των Tucker, Middleton και Portis τα ”Ελάφια” μπόρεσαν στο φινάλε της περιόδου να φέρουν το παιχνίδι σε απόσταση ενός shoot (25-22).

Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο όμως, η ομάδα του Nate McMillan έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο, παίρνοντας εκ νέου διψήφιες διαφορές, με τους φιλοξενούμενους να μοιάζουν ”χαμένοι στη μετάφραση” πηγαίνοντας στα αποδυτήρια όντας στο -13 (51-38) και έχοντας σε πολύ κακή ημέρα τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Khris Middleton.

Άμα τη εμφανίσει από τα αποδυτήρια, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο tempo με τους Hawks να διατηρούν μία διαφορά ασφαλείας στις παρυφές του διψήφιου προβαδίσματος, το οποίο ουσαστικά ”εκτινάχθηκε” μετά την αποχώρηση του ”Greek Freak” από το παρκέ, φτάνοντας πολύ γρήγορα στα επίπεδα των 23 πόντων (77-54 στο 33′).

Στο λοιπό χρονικό διάστημα, τα ”Γεράκια” δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν την πρωτοκαθεδρία στο score, με αποτέλεσμα χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη εξασφαλίζοντας ότι η σειρά θα επιστρέψει στη ”State Farm Arena”.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, για τους νικητές ξεχώρισαν οι Lou Williams (21π./5r./8a./1λ. με 7/9 FG), Bogdan Bogdanovic (20π./5a./4κλ. με 7/19 FG) και Kevin Ηuerter (15π./6r./7a./0λ. με 7/15 FG).

Στον αντίποδα, ο Jrue Holiday (19π./5r./9a./4λ. με 9/17 FG) ”άγγιξε” το Double-Double, o Κhris Middleton κατέγραψε 16 πόντους (6/17 FG), 8rebounds, 5 assists και 4 λάθη, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 24 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 14 πόντους και 8 rebounds με 7/10 shoots εντός πεδιάς αλλά και 0/3 βολές (οι δύο εκ των οποίων κατέληξαν σε airball).

Το επόμενο παιχνίδι των δύο ”μονομάχων” θα λάβει χώρα ξημερώματα Παρασκευής (03:30 ώρα Ελλάδος) στο Fiserv Forum του Milwaukee

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments