Τεχνολογία

Apple: Πρόβλημα με συσκευές που πρέπει να είναι μακριά από βηματοδότες και απινιδωτές

Apple: Πρόβλημα με συσκευές που πρέπει να είναι μακριά από βηματοδότες και απινιδωτές
Apple: προειδοποιεί όσους έχουν βηματοδότη και απινιδωτες να μην έχουν κοντά τους αυτές τις συσκευές της.

Η Apple ανανέωσε ένα έγγραφο υποστήριξης, στο οποίο περιλαμβάνει πλέον μία λίστα προϊόντων τα οποία πρέπει να κρατούνται σε απόσταση ασφαλείας από ιατρικές συσκευές όπως οι βηματοδότες και οι απινιδωτές. Τα προϊόντα αυτά μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στις συσκευές αυτές και η Apple συνιστά να βρίσκονται τουλάχιστον σε απόσταση 15 εκατοστών, ενώ προτρέπει τους χρήστες να συμβουλευτούν το γιατρό τους για πιο λεπτομερείς οδηγίες.

Ωστόσο η λίστα δεν αποτελείται μόνο από MagSafe προϊόντα όπως ίσως να περιμένατε. Η τάση της Apple να εξοπλίζει με μαγνήτες τα προϊόντα της δεν περιορίζεται στα MagSafe και πολλές φορές τους βρίσκουμε για να κλείνουν μαγνητικά οι θήκες, να κουμπώνουν μαγνητικά οι φορτιστές κλπ. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τη λίστα των προϊόντων παρακάτω.

Αυτά τα προϊόντα της Apple περιέχουν μαγνήτες

Διατηρήστε αυτά τα προϊόντα σε απόσταση ασφαλείας από την ιατρική σας συσκευή:

AirPods και θήκες φόρτισης

AirPods and Charging Case AirPods and Wireless Charging Case AirPods Pro and Wireless Charging Case AirPods Max and Smart Case

Apple Watch και αξεσουάρ

Apple Watch Apple Watch bands with magnets Apple Watch magnetic charging accessories

HomePod

HomePod HomePod mini

iPad και αξεσουάρ

iPad iPad mini iPad Air iPad Pro iPad Smart Covers and Smart Folios iPad Smart Keyboard and Smart Keyboard Folio Magic Keyboard for iPad

iPhone και MagSafe αξεσουάρ

iPhone 12 models MagSafe accessories

Mac και αξεσουάρ

Mac mini Mac Pro MacBook Air MacBook Pro iMac Apple Pro Display XDR

Beats

Beats Flex Beats X PowerBeats Pro UrBeats Apple

H Apple είναι αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, λογισμικό, online υπηρεσίες και υπολογιστές.

H Apple Inc. (μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2007 Apple Computer Inc.) γνωστή και απλώς ως Apple είναι μια αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, λογισμικό, online υπηρεσίες και υπολογιστές. Τα πιο γνωστά από τα προϊόντα της είναι οι υπολογιστές της σειράς Macintosh (iMac) το λειτουργικό σύστημα Mac OS X, η φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων iPod, τo έξυπνο τηλέφωνο iPhone, ο υπολογιστής ταμπλέτα iPad και το έξυπνο ρολόι Apple Watch. Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία iSquare θυγατρικές της Quest Holdings.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments