Αθλητισμός

Σάκκαρη – Ρότζερς 0-2: Πρόωρος αποκλεισμός

Σάκκαρη – Ρότζερς 0-2: Πρόωρος αποκλεισμός
Σάκκαρη - Ρότζερς 0-2: Δεν κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη.

Δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Σέλμπι Ρότζερς η οποία επικράτησε με 0-2 στα σετ κόντρα στην Ελληνίδα. Υπενθυμίζεται πως η Σάκκαρη είναι το νούμερο 18 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σάκκαρη – Ρότζερς 0-2: Δεν μπόρεσα να κάνει την ανατροπή

Ο αγώνας άρχισε το βράδυ της Τετάρτης με την Αμερικανίδα να κατακτά το πρώτο σετ με 7-5, αλλά στη συνέχεια διακόπηκε αφού ο φωτισμός δεν ήταν αρκετός για να συνεχιστεί. Έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο τενίστριες μπήκαν ξανά στο κορτ για να δώσουν συνέχεια στη μονομαχία τους. Ωστόσο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε.

Οι δύο τους κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 3-3. Στο έβδομο game η Ρότζερς έκανε το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-3. Η Σάκκαρη με την πλάτη στον τοίχο σέρβιρε στη συνέχεια για να μείνει ζωντανή στο ματς. Η Σακ προηγήθηκε με 40-0, αλλά η Ρότζερς έφερε το game στα ίσα. Τελικά η Σάκκαρη κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της για να μειώσει σε 5-4.

Η Αμερικανίδα, η οποία από την αρχή του 2ου set βρήκε ρυθμό στο service της, κατάφερε να κλείσει το ματς παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καζάκα Ελεάνα Ριμπάκινα.

Σάκκαρη - Ρότζερς 0-2

Λίγα λόγια για την Ελληνίδα τενίστρια

Γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1995 στην Αθήνα. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη Βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Το 2017 επέστρεψε στην Αθήνα. Ο προπονητής της είναι ο Σουηδός πρώην νούμερο 7 στην παγκόσμια κατάταξη τενίστας, Τόμας Γιόχανσον και πλέον διαμένει στο Μόντε Κάρλο.

Έχει ύψος 172 εκατοστά, είναι δεξιόχειρας και κάνει ρεβέρ και με τα δύο χέρια. Έκανε την παρθενική της εμφάνιση το 2012 με την εθνική ομάδα της Ελλάδας στο Fed Cup. Σάκκαρη - Ρότζερς 0-2

Η Μαρία Σάκκαρη δεν άλλαξε θέση και παρέμεινε στο Νο 18 της παγκόσμιας κατάταξης με 3.480 βαθμούς. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ανέβηκε 34 θέσεις στο Νο 227 με 309 βαθμούς, ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε μια θέση και είναι στο Νο 278 με 247 βαθμούς. Στην κορυφή παραμένει η Ασλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία, δεύτερη η Ναόμι Οσάκα και τρίτη η Σιμόνε Χάλεπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments