Αθλητισμός

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Ονιεκούρου και το ρόστερ

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Ονιεκούρου και το ρόστερ
Ολυμπιακός Μεταγραφές: Οι Τούρκοι στέλνουν τον Χένρι Ονιεκούρου, ενώ στον Πειραιά κοιτάνε πως θα ενισχύουν το ρόστερ ακόμα περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός και οι μεταγραφές είναι δυο λέξεις που πάνε μαζί κάθε καλοκαίρι. Έτσι και φέτος λοιπόν… Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι επιμένουν και μεταδίδουν πως «ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει το προβάδισμα για τον Χένρι Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός ήταν εξαρχής στους βασικούς στόχους των Πειραιωτών για τη θέση του εξτρέμ με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να υπογραμμίζουν πως η Γαλατασαράι δεν έχει μεγάλες πιθανότητες πλέον για εκείνον, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι το μεγάλο φαβορί.

Βέβαια τα ρεπορτάζ των Τούρκων δεν φημίζονται για την εγκυρότητά τους, ενώ πολλές φορές παίζουν τα παιχνίδια των διοικήσεων για να ανέβει η ζήτηση και οι τιμές των παικτών που είναι προς πώληση. Μένει να φανεί εάν όντως έχει βάση αυτή η πληροφορία από την Τουρκία ή ο παίκτης θα συνεχίσει για άλλη μία φορά στη Γαλατά, όπου έχει ήδη τρεις θητείες.

Τα ανοιχτά μέτωπα στο ρόστερ

Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο διεκδικεί όσκαρ ατυχίας, αφού συνέχεια τραυματίζονται σημαντικές παίκτες της ενδεκάδας που χάνουν κρίσιμους αγώνες. Έτσι και φέτος ο Κώστας Φορτούνης χάνει ξανά το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, ενώ εκτός θα είναι για δυο μήνες και ο νεαποκτηθής Τικίνιο Σοάρες!

Έτσι οι πρωταθλητές έχουν κι άλλα… βάσανα για το «κτίσιμο του ρόστερ της επερχόμενης σεζόν. Ο προγραμματισμός των Ερυθρόλευκων όχι απλά… τρέχει αλλά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κυρίως αφορά πέντε νέα πρόσωπα και μία υποσημείωση για την πιθανότητα να αποκτηθεί παίκτης στη θέση του επιτελικού μέσου για να καλυφθεί το κενό όσο θα λείπει ο Φορτούνης.

Ο Κώστας Φορτούνης

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Αναλυτικά ανά θέση:

ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ: Είναι το σκέλος του αντί-Σα. Του πορτιέρε που θα καλύψει το κενό του Πορτογάλου διεθνούς τερματοφύλακα και βασικού στον Ολυμπιακό. Με επιλογές όπως του Αρεολά και του διεθνούς Ολλανδού Μπιζότ στο στόχαστρο ο πήχης έχει μπει ψηλά.

ΑΚΡΑΙΟΣ ΜΠΑΚ: Κυρίως αριστερός μπακ. Εδώ η προτεραιότητα αφορά στην αριστερή πλευρά της άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδας όπου ο Ρέαμπτσιουκ έμεινε… μόνος του. Με παίκτες όπως ο Γκαβορί της Σταντάρ Λιέγης στη λίστα.

ΧΑΦ: Πέραν του Κουντέ θα αποκτηθεί ένας ακόμα μέσος και ανεξάρτητα από την υπόθεση Καμαρά. Και αυτό διότι μπορεί να φύγουν και ο Πέπε και ο Τιάγκο Σίλβα. Κατά προτίμηση για τις θέσεις 6 και 8 και αυτός.

ΕΞΤΡΕΜ: Ο Ολυμπιακός εξαρχής είχε σχεδιάσει τον προγραμματισμό του για δύο ακραίους επιθετικούς. Έναν για βασικό και έναν για πιο εφεδρική λύση για τον σύλλογο. Ο Ονιεκούρου είναι πρώτος στη λίστα, ενώ προτάθηκε και ο Έντμιλσον Τζούνιορ.

Στη… σούμα λοιπόν έχουμε να κάνουμε κυρίως με πέντε νέες προσθήκες. Στα παραπάνω δεν έχουμε αναφερθεί βέβαια στην πιθανότητα ανακατατάξεων στους στόπερ ούτε στο τι μπορεί να γίνει εάν ο Λαλά (που ο στόχος είναι να γίνει ο βασικός δεξιός μπακ) δεν ικανοποιήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments