Πολιτική

ΝΔ για Τσίπρα: Δεν έχει αντιληφθεί τίποτα από αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια

ΝΔ για Τσίπρα: Δεν έχει αντιληφθεί τίποτα από αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια
ΝΔ για Τσίπρα: Επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε για άλλη μία φορά η κυβέρνηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Σκληρή κριτική κατά του αρχηγού της αντιπολιτεύσεως και του ΣΥΡΙΖΑ κου Αλέξη Τσίπρα πραγματοποίησε η κυβέρνηση της ΝΔ, με αφορμή την χθεσινή ομιλία του στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας. Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Αλέξη Τσίπρα.

ΝΔ για Τσίπρα: «Δεν έχει αντιληφθεί τίποτα από αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια στη χώρα»

«Αν απέδειξε κάτι με το σημερινό παραλήρημά του, επαναλαμβάνοντας όλα τα απίθανα που έχει πει τους τελευταίους μήνες, ο κ. Τσίπρας, είναι ότι δεν έχει αντιληφθεί τίποτα από αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια στη χώρα», είναι το σχόλιο της ΝΔ για την αποψινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΝΔ για Τσίπρα: «Ζει σε μια δική του εικονική πραγματικότητα»

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Ζει σε μια δική του εικονική πραγματικότητα και βλέπει παντού εικόνες καταστροφής, τις οποίες κρύβουν σκοτεινές δυνάμεις από τους πολίτες, οι οποίοι επίσης παραπλανημένοι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει. Ο κ. Τσίπρας μάλιστα έφθασε στο σημείο, υπερασπιζόμενος τον κ. Πολάκη να καταγγείλει τη ΝΔ ότι βρίσκεται πίσω από το μπλοκάρισμά του λογαριασμού του στα social media. Προφανώς του διαφεύγει ότι ο τελευταίος λογαριασμός που η ΝΔ θα ήθελε ποτέ να μπλοκαριστεί, είναι αυτός του κ. Πολάκη (για ευνόητους λόγους)».

Τσίπρας: Το πρόγραμμά μας είναι το όπλο για μια σύγχρονη χώρα

ΝΔ για Τσίπρα

Από το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας χθες Παρασκευή, ο Αλ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι απέτυχε και πρέπει να φύγει και παράλληλα προέταξε το επιχείρημα ότι το κόμμα είναι έτοιμο να επιστρέψει με οδηγό το πρόγραμμά του.

«η κυβέρνηση απέτυχε στην πανδημία και την οικονομία»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το κόμμα θα κινήσει όποτε και εάν γίνουν εκλογές και σημείωσε πως η προεκλογική περίοδος ξεκινά με τη συμπλήρωση δύο χρόνων κυβέρνησης ΝΔ, δηλ. τα επόμενα εικοσιτετράωρα και έθεσε στο στόχαστρό του την «πιο ακραία νεοφιλελεύθερη και αλαζονική δεξιά που έχει γνωρίσει ο τόπος» όπως χαρακτήρισε το κυβερνών κόμμα. ΝΔ για Τσίπρα

Ο Αλ. Τσίπρας, τόνισε ότι η κυβέρνηση απέτυχε στην πανδημία και την οικονομία, ανέφερε ότι παρέλαβαν μια χώρα που πατούσε ξανά γερά στα πόδια της, και μέσα σε 700 μέρες τη γύρισαν δέκα χρόνια πίσω, υπογράμμισε πως «ξέρουν ότι ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν είναι να επικρατήσει η απογοήτευση και ο διχασμός» και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να ηττηθεί πριν δημιουργήσει και άλλα ερείπια. Πρέπει να φύγει άμεσα. Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο. Η παρακμή που αναβίωσε μέσα σε δύο χρόνια, πρέπει να τελειώσει».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι η πανδημία φρέναρε, αλλά δεν ματαίωσε το σχεδιασμό για διεύρυνση και μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. σε μαζικό λαϊκό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς. «Παρά την ασφυκτική κατάσταση της πανδημίας και ενώ πληγωθήκαμε από αυτήν, αναστείλαμε το συνέδριό μας, καταφέραμε να μην πάει χαμένος αυτός ο χρόνος. Σε διάλογο με την κοινωνία και τον κόσμο της επιστήμης και του πολιτισμού, επεξεργαστήκαμε τις προγραμματικές μας θέσεις» είπε και συμπλήρωσε: «Πλέον είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την πιο πλούσια και ενδελεχή προγραμματική πρόταση που έχει παρουσιάσει ποτέ ένα πολιτικό κόμμα στην χώρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments