Αθλητισμός

EURO 2020: Οι εκπληκτικές συμπτώσεις που δείχνουν ότι θα το σηκώσει η Δανία

EURO 2020: Οι εκπληκτικές συμπτώσεις που δείχνουν ότι θα το σηκώσει η Δανία
Οι Δανοί αρχίζουν και κάνουν ολοένα και περισσότερες συγκρίσεις ανάμεσα στην ομάδα του 1992 που κατέκτησε το Euro και της σημερινής που έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Είναι η ώρα που όλοι ψάχνουν οιωνούς για να συγκρίνουν πράγματα και καταστάσεις. Η Δανία βρίσκεται σε έναν ποδοσφαιρικό παροξυσμό μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro και όλοι ψάχνουν να βρουν κοινά σημεία με την ομάδα που το 1992 έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης.

Καταρχάς, έχουν τερματοφύλακα της ίδιας οικογένειας. Ο Πέτερ Σμάιχελ ήταν ο φύλακας άγγελος στα γήπεδα της Σουηδίας, ο γιος του ο Κάσπερ είναι σήμερα το νούμερο 1. Αμφότερες οι ομάδες δεν είχαν στην διάθεση τους, τον σταρ της ομάδας, τον επιτελικό τους χαφ. Το 1992 ο Μίκαελ Λάουντρουπ σνόμπαρε την Εθνική εξαιτίας της αμυντικής τακτικής της και της διαφωνίας του με τον τότε προπονητή, φέτος ο Κρίστιαν Έρικσεν τέθηκε νοκ-άουτ από το πρώτο παιχνίδι, όλοι ξέρουμε το γιατί.

Η ομάδα του 1992 είχε έναν Κρίστενσεν (Μπεντ), έναν Κρίστιανσεν (Κλάους), έναν Γένσεν (Τζον), έναν Άντερσεν (Χένρικ) και έναν Πόουλσεν (Φλέμινγκ) Η σημερινή ομάδα έχει έναν Κρίστενσεν (Αντρέας), έναν Κρίστιανσεν (Άντερς), έναν Γένσεν (Ματίας), έναν Άντερσεν (Τζόακιμ) και έναν Πόουλσεν (Γιουσούφ)!

Λέτε;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments