Ελλάδα

Συνελήφθη Έλληνας ποδοσφαιρικός παράγοντας

Συνελήφθη Έλληνας ποδοσφαιρικός παράγοντας
Σπάρτη: Στη σύλληψη ενός παράγοντα ποδοσφαίρου και εστίασης για κατοχή ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία.

Αναταραχή στους αθλητικούς και επαγγελματικούς κύκλους της Σπάρτης από τη σύλληψη άνδρα με 100 γραμμάρια κοκαΐνη. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 2 Ιουλίου, στη Σπάρτη, η αστυνομία συνέλαβε άνδρα περίπου 45 ετών για κατοχή σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης, η οποία αγγίζει τα 100 γραμμάρια.

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας συνεχίζουν τις έρευνες, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως. Πρόκειται για αθλητικό παράγοντα και ιδιοκτήτη κεντρικής επιχείρησης εστίασης στη Σπάρτη, μεταφέρει το notospress.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σε γενόμενο έλεγχο που ενήργησαν σε Ι.Χ.Φ., το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 100,6 γραμμαρίων, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (TAIZER ) και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων. Όπως διαπιστώθηκε ο 50χρονος είναι και αθλητικός παράγοντας με έντονη ενασχόληση στο ποδόσφαιρο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments