Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [05/07/21-11/07/21]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [05/07/21-11/07/21]
Ζώδια: Δείτε τι φέρνει η νέα εβδομάδα και για τα δώδεκα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Δευτέρα 05 Ιουλίου μέχρι και το Κυριακή 11 Ιουλίου.

Κριός

Κριέ, η εβδομάδα είναι γεμάτη δυνατότητες. Θα νιώσετε την ηλεκτρική ενέργεια στον αέρα. Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο των χρημάτων σας.

Σήμερα, θα κάνετε μια θετική οικονομική συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειάς σας. Μπορεί να συνδυάσετε τους πόρους σας για ένα μεγαλύτερο σκοπό, όπως μια επένδυση σε ακίνητα, τη δημιουργία αγροκτήματος, την αγορά γης ή την ανακαίνιση του τρέχοντος σπιτιού σας.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου, ο Ερμής στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα μην επιχειρήσετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις γιατί θα υπάρξουν παρανοήσεις. Αν όμως θέλετε να μιλήσετε για πνευματικά θέματα, η ενέργεια είναι υποστηρικτική. Είναι μια καλή μέρα για να βιώσετε μια παραφυσική εμπειρία.

Ταύρος

Μπορεί να εκπλήξετε τους πάντες με την ξαφνική αλλαγή πορείας σας. Αυτή την εβδομάδα, ακολουθείτε το ένστικτό σας. Στις 5 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο, στο σπίτι κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς διέλευσης του Ουρανού στην εμπιστοσύνη, την ιδιοσυγκρασία και τη σωματική διάπλαση, ανακαλύπτετε τον εαυτό σας. Τώρα ο ήλιος φωτίζει αυτές τις αλλαγές και προσελκύετε το ενδιαφέρον των άλλων. Θα δεχτείτε κομπλιμέντα σχετικά με την εμφάνισή σας.

Την Τρίτη στις 6 Ιουλίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο των χρημάτων σας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο του μέλλοντος. Σήμερα, τα οικονομικά είναι πιο μπερδεμένα από το συνηθισμένο. Μπορεί να εξετάζετε το πρόγραμμα της εταιρείας σας. Αντί να προσπαθήσετε να περάσετε από ένα μακρύ ενημερωτικό δελτίο, επιτρέψτε στις πληροφορίες που χρειάζεστε να έρθουν σε εσάς. Αυτή είναι μια εξαιρετική όψη, για να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας, ακόμη και για πρακτικά θέματα.

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα, ενδέχεται να υπάρξουν πολλές αλλαγές στο ημερολόγιό σας. Η ευέλικτη φύση σας, θα βοηθήσει. Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο, στον οίκο των χρημάτων σας, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο του παρασκηνίου. Είναι καλή μέρα για να κλείσετε την πόρτα στους περισπασμούς και να εστιάσετε σε δραστηριότητες που βγάζουν χρήματα. Σκεφτείτε να υπολογίσετε τις διάφορες εισροές εσόδων σας για να δείτε ποια σας προσφέρει περισσότερα ανά ώρα. Αυτή η χρήσιμη ανάλυση μπορεί να σας αποφέρει περισσότερα κέρδη στο μέλλον.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου, η ο Ερμής στο ζώδιό σας τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της καριέρας σας. Όταν σκέφτεστε το μέλλον σας, βλέπετε τον εαυτό σας σαν έναν αγρότη που φυτεύει σπόρους. Ίσως να μην μπορέσετε να δείτε αμέσως τα αποτελέσματα. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, τα μικρά λάχανα μεγαλώνουν σε μίσχους καλαμποκιού ή σε δέντρα που κάποια μέρα θα αποφέρουν καρπούς. Φανταστείτε ένα λαμπρό και χαρούμενο μέλλον για τον εαυτό σας και φυτέψτε μερικούς σπόρους στον κήπο του Σύμπαντος.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μια έκπληξη από έναν φίλο θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Υπάρχει λόγος για να γιορτάσετε. Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ο ήλιος στο ζώδιό σας (χαρούμενα γενέθλια) κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο της κοινότητάς σας. Έχετε την ευκαιρία σήμερα να επεκτείνετε τον κύκλο σας με ποιοτικές συνδέσεις. Είναι καλή μέρα για να συμμετάσχετε σε μια ομάδα ή να προσφέρετε εθελοντικά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση. Θα μπορούσατε να κάνετε νέους φίλους. Ορισμένοι Καρκίνοι μπορεί να συναντήσουν ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου ο Ερμής στους Διδύμους, στον οίκο της διαίσθησης, τετραγωνίζει τον μυστικοπαθή Ποσειδώνα στον οίκο της πνευματικότητας. Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με μια υψηλότερη δύναμη. Μπορεί να έχετε οράματα για το μέλλον σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να μελετήσετε κάρτες Ταρώ ή για να κάνετε μια συνεδρία ταξιδεύοντας στο παρελθόν. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από μια κακή συνήθεια, σκεφτείτε σήμερα την ύπνωση και θα μπορέσετε να ξετυλίξετε ζητήματα που είναι κλειδωμένα στο υποσυνείδητό σας.

Λέων

Λέοντα, η αναγνώριση έρχεται αυτή την εβδομάδα. Άτομο κύρους, θα σας αναγνωρίσει.

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο της καριέρας σας. Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας, να προγραμματίσετε μια συνέντευξη ή να διαπραγματευτείτε μια σύμβαση εργασίας.

Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Αν κάνετε κάποιες απροσδόκητες κινήσεις σήμερα, μπορεί να αποφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Σήμερα, θα εκπλήξετε τους ανθρώπους. Την Τρίτη 6 Ιουλίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο της φιλίας τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της οικειότητας. Το πρωινό θα είναι όλο συζητήσεις στο κρεβάτι με το ταίρι σας. Τα ελεύθερα Λιοντάρια μπορεί να λάβετε το θαυμασμό τόσο από γνωστούς, όσο και από αγνώστους. Χαμογελάστε σε κάποιον που θεωρείτε ελκυστικό και θα λάβετε άμεσα τον αριθμό τηλεφώνου του.

Παρθένος

Παρθένε μπορεί να έχετε μια επιφοίτηση, που αλλάζει τη σκέψη σας. Αυτή την εβδομάδα, έχετε μια αυξημένη πνευματικότητα. Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο κάνει εξάγωνο με τον περίεργο Ουρανό στον οίκο της εκπαίδευσης. Ίσως θελήσετε να επιστρέψετε στο σχολείο. Μπορεί να εξετάσετε ένα επιταχυνόμενο πρόγραμμα πιστοποίησης ή πτυχίου.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο της καριέρας σας, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των σχέσεών σας. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σήμερα, καθώς τα δεδομένα και οι αριθμοί ενδέχεται να μην ευθυγραμμίζονται. Ένα άτομο στο οποίο βασίζεστε μπορεί να μην εμφανιστεί. Και ενώ μπορεί να καταλαβαίνετε πως μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα, δεν παύει να είναι αρκετά ενοχλητικό. Ευτυχώς, αυτή είναι μια γρήγορη όψη και η ενέργειά της θα εξασθενίσει γρήγορα.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα, έχετε το άγγιγμα του Μίδα! Είναι πιθανό να συμβεί κάτι απροσδόκητο που αφορά τα οικονομικά. Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο των πόρων σας. Μπορεί να σας καλούν οι ανοιχτοί δρόμοι τώρα. Αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να βγάλετε τα προς το ζην σαν νομάδες. Μπορεί να σκέφτεστε μια καριέρα διδασκαλίας ξένων γλωσσών, μια ιατρική εργασία στο Μπελίζ ή κάποια δουλειά στη Ν. Ζηλανδία.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο των πληροφοριών, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα έχετε πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη… που ονομάζεται Σύμπαν. Είναι μια υπέροχη μέρα για να κατευθύνετε μηνύματα… σε άτομα με επιρροή.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, ένας φίλος δηλώνει τον θαυμασμό του. Σας κυνηγούν με ενθουσιασμό. Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο, κάνει εξάγωνο με τον πειραματικό Ουρανό στον οίκο των σχέσεών σας. Μπορεί με το ταίρι σας να θελήσετε να κάνετε κάποια πράγματα που δεν δοκιμάσατε ποτέ πριν. Και μάλλον αφορούν την κρεβατοκάμαρα!

Την Τρίτη 6 Ιουλίου, ο Ερμής στους Διδύμους, στον οίκο των επενδύσεων, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Προσέξτε σήμερα τα αχαρτογράφητα οικονομικά νερά. Ίσως σκέφτεστε να αγοράσετε μια επιχείρηση, αλλά η λογιστική αυτού που την πουλάει, φαίνεται να έχει κάποιες τρύπες. Σήμερα αποφύγετε τα ανεπιθύμητα ομόλογα ή γενικότερα… τις οικονομικές επενδύσεις!

Τοξότης

Τοξότη… μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση, θα σας κάνει σύντομα να βαρεθείτε. Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο, στον οίκο των πόρων κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο της εργασίας. Σήμερα μπορεί να λάβετε μια προσφορά εργασίας με καλύτερες ώρες και περισσότερα χρήματα. Μπορεί επίσης να μιλήστε με τον προϊστάμενό σας στην τρέχουσα εταιρεία σας για ανοίγματα σε άλλα τμήματα. Η πρωτοβουλία σας μάλλον θα ανταμειφθεί.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου, ο Ερμής στους Διδύμους κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της οικογένειας. Ίσως παρουσιάσετε το ταίρι σας στην οικογένειά σας. Ίσως μιλήσετε για συγκατοίκηση ή για αρραβώνες. Αν ψάχνετε για αγάπη, ζητήστε από έναν ξάδελφο ή ένα δικό σας άτομο, να σας βοηθήσει με το διαδικτυακό σας προφίλ γνωριμιών.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είστε έτοιμοι για ρίσκα. Αυτή την εβδομάδα, στέκεστε στην άκρη, έτοιμοι να πετάξετε. Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο του ρομαντισμού. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρετε το θάρρος και να μιλήσετε με το άτομο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, στο διαδικτυακό προφίλ γνωριμιών σας. Μπορεί να μην έχετε πολλά κοινά, αλλά είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον που είναι πολύ διαφορετικός από τον συνηθισμένο τύπο σας. Αυτή η όψη Ήλιου/Ουρανού, σας ωθεί να σπάσετε τη ρουτίνα σας.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο της εργασίας τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον οίκο της επικοινωνίας. Σήμερα, μπορείτε να βλέπετε οράματα και συνδέσεις, που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Ωστόσο, είναι μια δύσκολη όψη για συνέπεια στην εργασία. Από την άλλη πλευρά, είναι μια εξαιρετική μέρα για να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε ψυχικά τους ανθρώπους που θέλετε να συναντήσετε.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα παραβιάσετε έναν οικογενειακό κανόνα. Μερικά μέλη της οικογένειας, φοβούνται την τολμηρή προσωπικότητά σας.

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο, στον οίκο της ρουτίνας σας, κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Σκεφτείτε πώς επηρεάζει ο προσωπικός σας χώρος τη διάθεσή σας και τη λήψη αποφάσεων. Είναι δύσκολο να αντισταθείτε να δείτε τηλεόραση ξαπλωμένοι στον άνετο καναπέ που είναι μπροστά της. Σήμερα, δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα στο σπίτι σας για να διευκολύνεστε περισσότερο.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο του ρομαντισμού, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μπορεί να λάβετε ένα δώρο σήμερα από κάποιον αγαπημένο. Σας δείχνει πόσο σας εκτιμά για ό, τι έχετε κάνει για αυτόν. Μπορεί να μην υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περίσταση σήμερα… και το δώρο ίσως να είναι αρκετά μικρό. Όπως λένε όμως… η σκέψη είναι που μετράει.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, μια αλλαγή σκέψης, φέρνει νέες ευκαιρίες.

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ο ήλιος στον Καρκίνο, στον οίκο της διασκέδασης κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον οίκο της επικοινωνίας. Αν θέλετε να κάνετε μια νέα σχέση, είναι σημαντικό να μεταβείτε από το στάδιο των γραπτών μηνυμάτων στην άμεση τηλεφωνική επικοινωνία. Τη στιγμή που θα ακούσετε τη φωνή του ατόμου, θα ξέρετε αν θα προχωρήσετε ή όχι.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου, ο Ερμής στους Διδύμους στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Νιώθετε ψυχικά συνδεδεμένοι με τα μέλη της οικογένειάς σας, περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί να σκεφτείτε κάποια οικογενειακά μέλη που ζουν στο εξωτερικό ή τα παιδιά σας που ταξιδεύουν. Το άτομο που θα σκεφτείτε, καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί του. Ίσως σας πει πως σας σκεφτόταν κι εκείνο!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments