Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κυνηγά τη μεγάλη μεταγραφή με Παβόν

Ολυμπιακός: Κυνηγά τη μεγάλη μεταγραφή με Παβόν
Ολυμπιακός: Το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» ψάχνει με τον Παβόν ψάχνει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση εξτρέμ και ο Κριστιάν Παβόν φαίνεται πως αποτελεί την βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Βέβαια, η περίπτωσή του «κρύβει» ακόμα αρκετές δυσκολίες, όμως οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να ολοκληρώσουν το deal.

Υπενθυμίζεται πως με βάση δημοσιεύματα οι «Ερυθρόλευκοι», εγκατέλειψαν την περίπτωση του Ονιεκούρου, για αυτήν του Παβόν.

Ολυμπιακός: Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον σημερινό Τύπο, οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν επίσημη κρούση στην Μπόκα και περιμένουν να δουν το ποσό που θα ζητήσει ο ιστορικός σύλλογος της Εθνικής Αργεντινής. Αυτή την στιγμή υπάρχει στο… τραπέζι και η προοπτική του δανεισμού, όμως η Μπόκα ψάχνει μία «δυνατή» πώληση, αφού το συμβόλαιο του Παβόν ολοκληρώνεται το 2022.

Ολυμπιακός

Είναι πάντως δεδομένο ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση, ενώ σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός έχει και plan b.

Ολυμπιακός: Θέλει να φύγει ο Παβόν

Ο Κριστιάν Παβόν θέλει να φύγει από το Μπουένος Άιρες και το έδειξε με τον τρόπο του στους «χεϊνέζες». Σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπόκα Τζούνιορς, συναντήθηκε με τον Παβόν και πρότεινε την ανανέωση του συμβολαίου του. Αναμενόμενη κίνηση από τον Ρικέλμε, αφού ο Παβόν δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2022, δηλαδή για άλλον ένα χρόνο.

Η Μπόκα Τζούνιορς για να διαπραγματευτεί την πώληση του Παβόν από θέση ισχύος ή να τον έχει ως αναπόσπαστο στέλεχος του δυναμικού της, θέλει να τον «δέσει» για περισσότερα χρόνια. Αλλά ο Παβόν δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη και μάλλον σκέφτεται τον εαυτό του σε άλλο περιβάλλον, μακριά από το «Μπομπονέρα»! Ολυμπιακός

Ο Παβόν δεν απάντησε στην πρόταση του Ρικέλμε και κερδίζει χρόνο, αφού σε λίγους μήνες θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα και να διεκδικήσει μία πιο συμφέρουσα συμφωνία. Αντίστοιχα, η Μπόκα Τζούνιορς θα χάσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς το παραμικρό όφελος.

Ο αργεντινικός τηλεοπτικός σταθμός «TNT Sports» σε ρεπορτάζ του, ανέφερε πως ο Ρικέλμε και οι παράγοντες της Μπόκα, προβληματίζονται από τη στάση του Παβόν. Διότι εκτιμούν πως με αυτό τον τρόπο, ο 25χρονος εξτρέμ πιέζει για την πώληση του, ώστε η ομάδα να αναγκαστεί να τον παραχωρήσει άμεσα με μικρότερο αντίτιμο, σε σχέση με όσο τον κοστολογεί.

Βέβαια, είναι προφανές πως οι «χεϊνέζες» δεν έχουν πολλά μέσα για να πείσουν τον Παβόν να ανανεώσει. Εφόσον ο ποδοσφαιριστής προτιμά να αφήσει το Μπουένος Άιρες, θα τα καταφέρει αργά ή γρήγορα. Και όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, ο Ολυμπιακός καραδοκεί για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για τον Αργεντινό επιθετικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments