Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Νέα έκπληξη στην επίθεση του δικέφαλου του βορρά

ΠΑΟΚ: Νέα έκπληξη στην επίθεση του δικέφαλου του βορρά
ΠΑΟΚ: Στον πάγο μπαίνει η περίπτωση του Νέλσον για το ζήτημα των μεταγραφών, ενώ επανεξετάζεται η περίπτωση του Κρμέντσικ.

Ανατρέπονται τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ για την περίπτωση του επιθετικού. Αυτό γιατί από ότι φαίνεται μπαίνει στον “πάγο” η περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ την ίδια ώρα φαίνεται πως υπάρχουν επαφές για τον Μίχαελ Κρμέντσικ.

Σενάριο για Κρμέντσικ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσιάζεται θετικός για την παραμονή του Τσέχου επιθετικού, όμως πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει άλλος ένας παίκτης που απασχολεί τον «Δικέφαλο του βορρά». Η Live Sport αναφέρει πως πρόκειται για παίκτη που αγωνίστηκε στο Euro 2020 και κυκλοφορεί ως ελεύθερος στην αγορά, αφού το συμβόλαιό του με την ομάδα που έπαιζε μέχρι πρότινος ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουνίου και τυπικά.

Το σενάριο για Μενσά

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως θέλει τον Μπερνάντ Μενσά, ο οποίος ανήκει στην Μπεσίκτας, αλλά πέρσι αγωνίστηκε στην Καϊσέρισπορ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει παίκτη, ώστε να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του. Ο Ρουμάνος εξετάζει την περίπτωση του Μενσά, που πέρσι αγωνίστηκε στην Καϊσέρισπορ.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε γεμάτη σεζόν, καθώς μέτρησε 36 συμμετοχές έχοντας 4 γκολ και 1 ασίστ. Ο Γκανέζος έχει συμβόλαιο γι ακόμη έναν χρόνο με την Μπεσίκτας και ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη φόρμουλα, για να τον κάνει δικό του.

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και ο Παναγιώτης Τζίμας

Από ότι φαίνεται οι δικέφαλοι του Βορρά βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης για τον παίκτη. Ο Τζίμας ο οποίος είναι 20 ετών είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις.

Από τη στιγμή που οι Β΄ομάδες εισέρχονται στη ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου, γίνεται σαφές πως άπαντες κινούνται προς τη στελέχωσή τους, επενδύοντας στο έμψυχο δυναμικό. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε δίαυλο επικοινωνίας με τον Αστέρα Τρίπολης για την περίπτωση του 20χρονου παίκτη των Αρκάδων και διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας, Παναγιώτη Τζίμα. svg%3E

Την περασμένη σεζόν, κατέγραψε 1 γκολ σε 12 συμμετοχές, ενώ με τις μικρές Εθνικές έχει πετύχει 14 γκολ και 2 ασίστ σε 20 συμμετοχές, ενδεικτικό της δυνατότητας του να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα. ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με φόντο τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία αν ολοκληρωθεί και ο νεαρός βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, θα ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ Β’ με προοπτική βεβαίως την ανδρική ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments