Αθλητισμός

Παπαπέτρου: Έτοιμος για το ναι στον Παναθηναϊκό

Παπαπέτρου: Έτοιμος για το ναι στον Παναθηναϊκό
Παπαπέτρου: Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, o αρχηγός του Παναθηναϊκού,έχει αποφασίσει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Μοναδική εκκρεμότητα το NBA out.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι πρόθυμος να ηγηθεί της νέας προσπάθειας και ετοιμάζεται να πει το «ναι», χωρίς να μπει μάλιστα σε μεγάλες διαπραγματεύσεις όσον αφορά τις απολαβές του. Με αυτό τον τρόπο, αποδεικνύει ότι η προτεραιότητά του είναι το «τριφύλλι», με βάση βεβαίως το σκεπτικό ότι θα δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα. Αυτός ήταν και ο «όρος» του από την αρχή, γιατί το αγωνιστικό κομμάτι μπήκε σε πρώτο πλάνο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η μοναδική εκκρεμότητα για το οριστικό deal αφορά το ΝΒΑ out. Ο 27χρονος διεθνής θα έφευγε από το ΟΑΚΑ μόνο για να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Με βάση όλα τα δεδομένα, λοιπόν, η παραμονή του Παπαπέτρου απέχει μόνο λίγο ακόμα και ο έμπειρος φόργουορντ θα ανακοινώσει σήμερα (5/7) ή αύριο (6/7) την απόφαση του στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ανανεωμένο συμβόλαιο

Όπως όλα δείχνουν, ο αρχηγός των «πράσινων» θα υπογράψει διετές ή τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας και το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και να έχει το δικαίωμα την επόμενη ή τη μεθεπόμενη σεζόν να «βγει» από το συμβόλαιο μόνο για το όνειρο του ΝΒΑ.

Παναθηναϊκός: Τίτλοι τέλους για τον Σέλβιν Μακ πριν καν ολοκληρωθούν οι τελικοί της Basket League, λόγω ενός προσωπικού θέματος.

Παναθηναϊκός και Σέλβιν Μακ έβαλαν τέλος στην συνεργασία τους πριν καν τελειώσουν οι τελικοί της Basket League. Η συμφωνία επήλθε μετά τον δεύτερο αγώνα που έπαιξαν οι πράσινοι με το Λαύριο, όπου δεν κατάφεραν να νικήσουν.

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ αναχώρησε το πρωί για τις ΗΠΑ, λόγω ενός προσωπικού θέματος, κι έτσι επισπεύθηκαν οι διαδικασίες για το φινάλε της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, κάτι που ήταν αποφασισμένο να συμβεί. Ο Μακ την φετινή σεζόν είχε 7.06 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα και 6 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague. svg%3E

Βρισκόταν εκτός πλάνου

O Μακ δεν υπολογιζόταν ουσιαστικά από τον Όντεντ Κάτας το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας βγει εκτός από το ροτέισον του Ισραηλινού τεχνικού. Μάλιστα σε κάποια παιχνίδια των play offs δεν αγωνίστηκε καν.

Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε χρόνο συμμετοχής με την απουσία του Χάουαρντ Σαντ Ρος, με το ταξίδι του στην Αμερική για οικογενειακούς λόγους να ρίχνει αυλαία στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments