Τεχνολογία

Windows 11: Ένα update τον χρόνο με υποστήριξη για 36 μήνες

Windows 11: Ένα update τον χρόνο με υποστήριξη για 36 μήνες
Windows 11: Μια νέα μέθοδο για update απο την Microsoft

Το πρώτο μεγάλο update αναμένεται στο πρώτο εξάμηνο του 2022

Όταν κυκλοφόρησαν τα Windows 10, η Microsoft ανακοίνωσε ότι μετατρέπει το λειτουργικό της σε υπηρεσία, πως δεν θα κυκλοφορήσει νέα έκδοση, και ότι θα διαθέτει δύο μεγάλα update τον χρόνο. Τελικά ανακοίνωσε τα Windows 11 και έκανε σαφές ότι θα παραμείνει στο μοντέλο της υπηρεσίας. Πώς θα λειτουργεί αυτό; Θα σας πούμε αμέσως.

Για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τα Windows 10 πρέπει να καταβάζεις τα δύο μεγάλα update που κυκλοφορεί η Microsoft την άνοιξη και το φθινόπωρο. Κάθε μεγάλο update περιέχει πολλά χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, παράλληλα επεκτείνει την υποστήριξη των Win10 για έξι μήνες. Στο ενδιάμεσο κυκλοφορούν μικρότερα update με μικρότερες αλλαγές, διορθώσεις, και ενημερώσεις ασφαλείας.

Στα Windows 11 η Microsoft αλλάζει το μοντέλο και θα κυκλοφορεί για το νέο λειτουργικό ένα μεγάλο update τον χρόνο. Κάθε νέα έκδοση των Win11 θα υποστηρίζεται για 24 μήνες για οικιακούς πελάτες και για 36 μήνες στις εκδόσεις για επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το πρώτο μεγάλο update θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Όπως και τα Windows 10 το νέο λειτουργικό θα παίρνει μηνιαίες συγκεντρωτικές ενημερώσεις, τα γνωστά patch της Τρίτης, και στο ενδιάμεσο πολλές ενημερώσεις με βελτιώσεις, διορθώσεις, και τα λοιπά. Windows 11: Αυτό είναι το νέο λογισμικό

Windows 11: Η εταιρία παρουσίασε το νέο λογισμικό.

Είναι επίσημο: Τα Windows 11 είναι η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft και συνοδεύεται από μια ολοκαίνουργια σχεδίαση και ορισμένες ενημερωμένες δυνατότητες. Η εταιρεία παρουσίασε το νέο λογισμικό PC-Powering σε μια εικονική εκδήλωση την Πέμπτη (24/06).

Τα Windows 11 διαθέτουν βελτιωμένη νέα σχεδίαση, με παστέλ χρώματα και στρογγυλεμένες γωνίες, και συνολικά μια πιο εμφάνιση που μοιάζει περισσότερο με Mac. Το μενού των Windows έχει μετακινηθεί από το κάτω αριστερό μέρος της οθόνης στη μέση, με εικονίδια εφαρμογών τοποθετημένα στο κέντρο δίπλα του. Θα βρείτε επίσης widget που σας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον καιρό, τα αποθέματα, τις ειδήσεις και πολλά άλλα. Για πρώτη φορά, οι εφαρμογές Android θα εκτελούνται εγγενώς στα Windows, μέσω του καταστήματος εφαρμογών του Amazon. svg%3E

Το νέο σύστημα περιλαμβάνει επίσης μια δυνατότητα που ονομάζεται Snap Groups – συλλογές των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα, οι βρίσκονται στη γραμμή εργασιών, και μπορούν να εμφανιστούν ή να ελαχιστοποιηθούν για ευκολότερη εναλλαγή εργασιών. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές με τρόπο που μοιάζει περισσότερο με Mac, με εναλλαγή μεταξύ πολλών επιτραπέζιων υπολογιστών ταυτόχρονα για προσωπική. Το Microsoft Teams θα ενσωματωθεί επίσης απευθείας στα Windows 11, και θα γίνει μια εφαρμογή συνομιλίας FaceTime.

Τα Windows 11 σηματοδοτούν την πρώτη σημαντική ενημέρωση στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft από την έναρξη των Windows 10 το 2015. Οι φήμες για έναν σημαντικό επανασχεδιασμό των Windows κυκλοφορούν τον τελευταίο χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments