Αθλητισμός

Euro 2020 Ιταλία – Ισπανία: Απόψε η πρώτη μάχη των ημιτελικών

Euro 2020 Ιταλία – Ισπανία: Απόψε η πρώτη μάχη των ημιτελικών
Euro 2020 Ιταλία - Ισπανία: Οι Furias Rojas αντιμετωπίζουν τη Squadra Azzurra στο Γουέμπλεϊ για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης.

Ισπανία και Ιταλία ρίχνονται απόψε στην μητέρα των μαχών στο στάδιο Γουέμπλεϊ για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Euro 2020. Η σέντρα θα γίνει στις 22:00 ώρα Ελλάδος, ενώ αύριο την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο η Αγγλία θα φιλοξενήσει τη Δανία.

Οι Furios Rojas πέρασαν δύσκολα το εμπόδιο των σκληροτράχηλων Ελβετών, αφού έκαμψε την σθεναρή αντίστασή στους στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ η Ιταλία επικράτησε στα προημιτελικά με 2-1 του Βελγίου. Ο αποψινός ημιτελικός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ενώ αύριο οι Δανοί δεν θα έχουν φιλάθλους στις κερκίδες.

Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο επιτάσσουν 10ήμερη καραντίνα για όσους έχουν σκοπό να ταξιδέψουν στο Λονδίνο, κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Δανίας θα έπρεπε να βρίσκονται στην αγγλική πρωτεύουσα πριν οι ομάδες τους εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Μοιάζει να είναι το φαβορί, αλλά η αντίπαλός της δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί.

«Εκτός της ιστορίας της, η Ισπανία βελτιώνεται διαρκώς στην διοργάνωση. Πρέπει να επιδείξουμε τον υπέρτατο σεβασμό. Τόσο η Ιταλία όσο και η Ισπανία έχουν πολύ συγκεκριμένο, δικό τους τρόπο προσέγγισης και παιχνιδιού στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα παρακολουθούμε το παιχνίδι τους χωρίς την μπάλα. Κι όταν έχουν την κατοχή θα πρέπει να αμυνόμαστε πολύ καλά, ως ομάδα», τόνισε ο Λεονάρντο Μπονούτσι κεντρικός αμυντικός της Εθνικής Ιταλίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας μπορεί να μη σκορπά «τρόμο» όπως στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά δεν παύει να έχει σκοράρει 12 τέρματα στην διοργάνωση.

Όποια από τις δύο ομάδες προκριθεί στον τελικό θα βρει απέναντί της την νικήτρια της αναμέτρησης Αγγλία – Δανία, σε ένα αγώνα όπου η Αγγλία εμφανίζεται ως φαβορί, αλλά η Δανία είναι ένα πολύ ομοιογενές σύνολο, δύσκολο να διασπαστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments