Nέα της αγοράς

Lamda Development: Ξεκινά διαδικτυακές παρουσιάσεις για το Ελληνικό

Lamda Development: Ξεκινά διαδικτυακές παρουσιάσεις για το Ελληνικό
Lamda Development: Ένα δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό ανοίγει η Lamda Development

Ξεκινούν οι διαδικτυακές παρουσιάσεις, ένας νέος τρόπος επικοινωνίας που εγκαινιάζει η Lamda Development, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλον τον κόσμο να ενημερώνεται για την πρόοδο του εμβληματικού έργου του Ελληνικού. Υπενθυμίζεται ότι έχει παρουσιαστεί και το λογότυπο του Ελληνικού.

Lamda Development: Παρουσιάζει τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Marina Tower

Η Lamda μας καλεί να παρακολουθήσουμε τα αρχιτεκτονικά σχέδια του MarinaTower, του πρώτου πράσινου ουρανοξύστη στην Ελλάδα, μέσα από την πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση, ανοιχτή προς το κοινό. Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Για να παρακολουθήσετε το webinar επισκεφθείτε το www.theellinikon.com.gr

Lamda Development

Lamda Development: Παρουσίασε το λογότυπο του Ελληνικού

H Lamda Development κάνει πράξη το εμβληματικό της όραμα και παρουσιάζει το λογότυπο του μεγάλου έργου του Ελληνικού.

Το Ελληνικό αναπτύσσεται, εξελίσσεται, αποκτά ταυτότητα. Φως, θάλασσα, γη, στοιχεία που προσδιορίζουν την εθνική μας ταυτότητα και την τοπογραφία του Ελληνικού, αποτέλεσαν την έμπνευση για το νέο λογότυπο. Το μπλε της θάλασσας, το γαλάζιο του Αττικού ουρανού, το μοναδικό φως του Ελληνικού ήλιου, δίνουν χρώμα και ζωή στο “TheEllinikon”.

Οι εικαστικές γραμμές του λογοτύπου προέρχονται από ένα συνεχές μοτίβο με εικόνες, μνήμες, συναισθήματα, που σέβονται το παρελθόν, αγκαλιάζουν το παρόν, σχεδιάζουν το μέλλον και συνθέτουν τη μοναδική και διακριτή ταυτότητα του έργου του Ελληνικού. Το Ελληνικό προχωρά στην επόμενη μέρα, γίνεται μια πόλη ανοιχτή, βιώσιμη, ποιοτική, έξυπνη, η πόλη του μέλλoντός μας! Lamda Development

Lamda Development: Λίγα λόγια για αυτή

Η Lamda Development S.A., εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Lamda Development

H εταιρεία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει διαφοροποιηθεί με επιτυχία σε αναπτύξεις γραφείων και οικιστικές αναπτύξεις. Στις αναπτύξεις της Lamda Development S.A. περιλαμβάνονται τρία εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (ΤheMallAthens και GoldenHall στην Αθήνα και MediterraneanCosmos στη Θεσσαλονίκη) με διαθέσιμο προς χρήση χώρο 157.000 τ.μ., συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και η Μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο.

Το Νοέμβριο του 2014, η LamdaDevelopment υπέγραψε με το ΤΑΙΠΕΔ τη σύμβαση αγοραπωλησίας μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.». Σκοπός του έργου είναι η ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα. Η εταιρεία είναι μέλος του Ομίλου Λάτση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments