Nέα της αγοράς

Lamda Development: Παρουσιάζει τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Marina Tower

Lamda Development: Παρουσιάζει τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Marina Tower
Lamda Development: H παρουσίαση θα γίνει στις 12:00.

Τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Marina Tower, του πρώτου πράσινου ουρανοξύστη στην Ελλάδα, παρουσιάζει σήμερα η Lamda Development, η οποία θα ξεκινήσει μία σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων ως ένα νέο τρόπο επικοινωνίας για να ενημερώνει τους πολίτες για την πρόοδο του εμβληματικού έργου του Ελληνικού.

Δείτε εδώ live τη διαδικτυακή παρουσίαση για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού, Marina Tower, από τη Lamda Development. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε και στην αρχική σελίδα του pagenews.gr.

Lamda Development: Παρουσίασε το λογότυπο του Ελληνικού

H Lamda Development κάνει πράξη το εμβληματικό της όραμα και παρουσιάζει το λογότυπο του μεγάλου έργου του Ελληνικού.

Το Ελληνικό αναπτύσσεται, εξελίσσεται, αποκτά ταυτότητα. Φως, θάλασσα, γη, στοιχεία που προσδιορίζουν την εθνική μας ταυτότητα και την τοπογραφία του Ελληνικού, αποτέλεσαν την έμπνευση για το νέο λογότυπο. Το μπλε της θάλασσας, το γαλάζιο του Αττικού ουρανού, το μοναδικό φως του Ελληνικού ήλιου, δίνουν χρώμα και ζωή στο “TheEllinikon”.

Lamda Development

Οι εικαστικές γραμμές του λογοτύπου προέρχονται από ένα συνεχές μοτίβο με εικόνες, μνήμες, συναισθήματα, που σέβονται το παρελθόν, αγκαλιάζουν το παρόν, σχεδιάζουν το μέλλον και συνθέτουν τη μοναδική και διακριτή ταυτότητα του έργου του Ελληνικού. Το Ελληνικό προχωρά στην επόμενη μέρα, γίνεται μια πόλη ανοιχτή, βιώσιμη, ποιοτική, έξυπνη, η πόλη του μέλλoντός μας!

Lamda Development: Στρατηγική συνεργασία με την Fourlis

Μια από τις πιο σημαντικές αναπτύξεις εντός του Ελληνικού είναι ένα υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο νέας γενιάς, που θα αναπτυχθεί στην περιοχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, εντός της πρώτης πενταετούς φάσης υλοποίησης του εμβληματικού αυτού έργου. Στο πλαίσιο αυτό, η Lamda Development S.A. ανακοινώνει την στρατηγικής σημασίας συνεργασία της με την Fourlis S.A. για την ανάπτυξη ενός μοναδικού Εμπορικού Πάρκου Λιανικής (“Retail Park”), εντός του εμπορικού κέντρου. Το Εμπορικό Πάρκο Λιανικής θα αποτελεί μια σύνθεση από καταστήματα μεγάλης επιφάνειας (“Big Boxes”). Lamda Development

Η συνεργασία, όπως αποτυπώνεται στο σχετικό Μνημόνιο μεταξύ των μερών, προβλέπει την απόκτηση από την Fourlis S.A. διηρημένων ιδιοκτησιών και του αντίστοιχου ποσοστού συνιδιοκτησίας επί μέρους του οικοδομικού τετραγώνου εντός του οποίου θα αναπτυχθεί το εμπορικό κέντρο, με σκοπό το σχεδιασμό και την υλοποίηση του Retail Park μεγέθους 30,000 τ.μ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments