Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έρχεται την Κυριακή ο Βάτσλικ

Ολυμπιακός: Έρχεται την Κυριακή ο Βάτσλικ
Ολυμπιακός: Έρχεται την Κυριακή ο Βάτσλικ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδος. Στη Γούλβς ο Σα, στη Ρόμα ο Πατρίσιο.

Κλεισμένος φέρεται να είναι ο αντικαταστάτης του Ζοζέ Σα για τον «άσσο». Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Τόμας Βάλτσικ αναμένεται την Κυριακή στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Όπως αποκάλυψε χθες το βράδυ στον Over FM ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Κώτσης, ο Τσέχος τερματοφύλακας είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του του στους «ερυθρόλευκους».

Οι πρωταθλητές Ελλάδος τα έχουν βρει σε όλα με τον Τόμας Βάτσλικ. Όπως αποκάλυψε στον αέρα του Over FM ο Νίκος Κώτσης το βράδυ της Πέμπτης, ο Τσέχος τερματοφύλακας παίρνει το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Φυσικά να θυμίσουμε ότι όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες θα έχει ολοκληρωθεί και η… τράμπα ανάμεσα σε Σα και Ρούι Πατρίσιο, με τους Πορτογάλους τερματοφύλακες να αποχαιρετούν Ολυμπιακό και Γουλβς αντίστοιχα, με τον πρώτο να πηγαίνει στην Αγγλία για λογαριασμό των «λύκων» και τον δεύτερο να μεταβαίνει στη Ρόμα.

Όπως όλα δείχνουν το κεφάλαιο τερματοφύλακας θα κλείσει πολύ σύντομα στον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές Ελλάδας πλέον να στρέφονται στα άλλα μεταγραφικά τους ζητήματα που είναι η απόκτηση εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ, πρωτίστως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments