Ειδήσεις

Στα 54 η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη με ολόσωμο μαγιό και τρίβαμε τα μάτια μας

Στα 54 η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη με ολόσωμο μαγιό και τρίβαμε τα μάτια μας
Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Στα 54 της χρόνια διαθέτει σιλουέτα ζηλευτή και απίθανο κορμί σίγουρα τη διατηρεί όπως στα 20 αφού σπάνια βλέπεις τέτοια κορμιά.

Την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν θα την δεις ποτέ απεριποίητη και πάντα ντύνεται με υπέροχα ρούχα και πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων.

Όταν δεν ντύνει τις διασημότερες Ελληνίδες τότε ανοίγει τη ντουλάπα της και μας κόβει την ανάσα με τις δικές της εμφανίσεις. Πρόσφατα η γνωστή στιλίστρια ανήρτησε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μαγιό και μείναμε… άφωνοι με τις απίστευτες αναλογίες της… Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη βάζει κάτω πολλές 20άρες με το κορμί που διαθέτει.

Στην Μύκονο ταξίδεψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για να χαλαρώσει να ξεκουραστεί. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρέθηκε στο Kensho στην Ψαρρού και έβγαλε μάτια με το κορμί της.

Η Ευρυδίκη προτίμησε την ιδιωτικότητα της πισίνας όπου πλατσούρισε φορώντας ένα λευκό μπικίνι που αναδείκνυε τις χυμώδεις καμπύλες της. Δείτε την στο φωτο του Mykonos Live TV και θα πειστείτε.

photo_2021-06-30_16-22-50
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments