Lifestyle

Τέλος από τον ΣΚΑΙ όνομα έκπληξη

Τέλος από τον ΣΚΑΙ όνομα έκπληξη
ΣΚΑΪ: Από ότι όλα δείχνουν η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από το κανάλι του Παλαιού Φαλήρου, καθώς αρνήθηκε την συνέχεια της εκπομπής της.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε την φετινή τηλεοπτική σεζόν  στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Super Makeover”

Από ότι φαίνεται όμως η συνεργασία με το κανάλι του Παλαιού Φαλήρου πρόκειται να ολοκληρωθεί, ύστερα από μισή σεζόν παρουσίας του «Super Makeover» στο πρόγραμμα του σταθμού.

Αρνήθηκε να συνεχίσει την ίδια εκπομπή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου για το «Happy Day», η Δούκισσα αρνήθηκε να συνεχίσει να παρουσιάζει το συγκεκριμένο project, καθώς δεν… ξετρελάθηκε με το αποτέλεσμα της εκπομπής, η οποία όμως λόγω δικαιωμάτων και χορηγού πρέπει να παίξει για 2 ακόμα χρόνια.

Το συμβόλαιό της λήγει τον επόμενο Ιούνιο, ωστόσο αν δεν βρεθεί κάποιο project για εκείνη, πρόθεσή της είναι να λήξει η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και όχι να μείνει στον σταθμό και να συνεχίσει να πληρώνεται χωρίς να εργάζεται.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments