Αθλητισμός

Βάτσλικ: Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας

Βάτσλικ: Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας
Βάτσλικ: Δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ανυπόμονος να ξεκινήσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό δήλωσε λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Τόμας Βάτσλικ. Ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν από τις 15:00 της Κυριακής και στα πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ήρθε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Βάτσλικ: Οι δηλώσεις του διεθνή τερματοφύλακα

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Ήμουν στη Σεβίλλη και τώρα ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες. Έχω έρθει στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θεωρώ πως πήρα τη σωστή απόφαση», τόνισε αρχικά ο 32χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις στο Euro 2020 με την Εθνική Τσεχίας. Βάτσλικ

Πρόσθεσε ακόμη: «Μιλήσαμε αρκετά με τον Φρανσουά Μοντεστό, μου ανέλυσε το πλάνο του προπονητή και ότι σκέφτεται για μένα, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».

Λίγα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών

Ο Τόμας Βάτσλικ έρχεται με το καλύτερο βιογραφικό από όλους όσους τα τελευταία χρόνια υπερασπίστηκαν την ερυθρόλευκη εστία.

Βάτσλικ

Στη μετά Νικοπολίδη εποχή ξεχώρισαν οι Ρομπέρτο και Σα καταφέρνοντας και οι δύο μέσα από τον Ολυμπιακό να πάνε μπροστά την καριέρα του.

Στον Ολυμπιακό έζησαν επιτυχίες, πήραν τίτλους, έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πήραν μεγάλα συμβόλαια και σημαντικές μεταγραφές με τον Ζοσέ Σα να αναμένεται τις επόμενες ώρες να γίνει μέλος της Γουλβς ζώντας το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Μπαίνοντας στο μεγάλο κλαμπ των παικτών που από τον Ολυμπιακό έχουν πάρει μεταγραφή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ. Βάτσλικ

Ο Τόμας Βάτσλικ έρχεται ορεξάτος για μια νέα «περιπέτεια» στην καριέρα του δείχνοντας με την απόφασή του να ρίξει… άκυρο στη Νάπολι για χάρη του Ολυμπιακού πως οι φιλοδοξίες του είναι μεγάλες. Και συνάμα πόσο σημαντικό είναι για κάθε ποδοσφαιριστή το κύρος που διαθέτει στη «χρυσή» εποχή Μαρινάκη ο Ολυμπιακός.

Ο Τόμας Βάτσλικ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για το «κανόνα» του ποδοσφαίρου που λέει «δείξε μου τον γκολκίπερ σου να σου πω τι ομάδα έχεις». Από το Νο1 ξεκινάνε όλα. Και στον Ολυμπιακό δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση στη μετά Σα εποχή να ρισκάρουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments