Αθλητισμός

Ιταλία Αγγλία: Χάος στο Γουέμπλεϊ και ντου οπαδών

Ιταλία Αγγλία: Χάος στο Γουέμπλεϊ και ντου οπαδών
Ιταλία Αγγλία: Χαμός έξω από το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του Euro 2020. Άγγλοι οπαδοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο Γουέμπλεϊ.

Συναγερμός σήμανε λίγη ώρα πριν από την έναρξη του τελικού του Euro 2020 ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, όταν Άγγλοι οπαδοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο γήπεδο. Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος τελικός αναμένεται να ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Ιταλία Αγγλία: Χαμός πριν τον μεγάλο τελικό

Από νωρίς μέσα στην ημέρα, χιλιάδες Άγγλοι είχαν βρεθεί έξω από το γήπεδο του Λονδίνου, το οποίο και φιλοξενεί το μεγάλο τελικό και υπήρχαν επεισόδια με Ιταλούς, αλλά και μεταξύ τους, με το αλκοόλ να ρέει άφθονο.

Λίγο πριν τη σέντρα όμως, υπήρξε προσπάθεια και από κάποιους να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές με τους ανθρώπους της ασφάλειας του Γουέμπλεϊ.

«Αντιμετωπίζουμε ένα περιστατικό που συνέβη στον ευρύτερο περιμετρικό χώρο της ασφάλειας του γηπέδου, με την υποστήριξη της αστυνομίας. Τα μέτρα ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν άμεσα. Δεν υπήρξαν παραβιάσεις στο εσωτερικό του γηπέδου», δήλωσε υπεύθυνος του «Γουέμπλεϊ».

Ιταλία Αγγλία: Τι είχε γίνει σε παλιότερους αγώνες

Σε ότι έχει να κάνει με τον τελικό, αξίζει να σημειωθεί πως από ευρωπαϊκής πλευράς μόνο η Γερμανία έχει αγωνιστεί σε περισσότερους τελικούς (14). Η Ιταλία αγνοεί τον τίτλο σε Euro από το 1968, δεδομένου ότι το 2000 η Γαλλία (στην παράταση) και το 2012 η αχτύπητη Ισπανία, αποδείχθηκαν αξεπέραστα εμπόδια στον τελικό.

Η εθνική Αγγλίας, από την πλευρά της, όσο κι αν φαίνεται απίθανο, συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Επίσης, προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης, έπειτα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 και την εμβληματική νίκη επί της Δυτικής Γερμανίας στο «Γουέμπλεϊ».

Ο αγώνας

Στις 22:00, ο Ηλίας Βλάχος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος θα μεταδώσουν τον μεγάλο τελικό και την απονομή του τροπαίου. Στο πλατό του «EUROSHOW», οι δημοσιογράφοι και εκλεκτοί καλεσμένοι θα σχολιάσουν κάθε λεπτομέρεια του αγώνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments