Ελλάδα

Ηλιούπολη: Βίος και πολιτεία το παρελθόν του αστυνομικού

Ηλιούπολη: Βίος και πολιτεία το παρελθόν του αστυνομικού
Ηλιούπολη: Το παρελθόν του 39χρονου αστυνομικού ήταν γεμάτο όπλα, απειλές, βία και ροζ ταινίες...

Η υπόθεση της 19χρονης κοπέλας που είχε πέσει θύμα απαγωγής, ξυλοδαρμού, βιασμών και σωματεμπορίας από έναν 39χρονο αστυνομικό που την εξέδιδε, έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Η κοπέλα μάλιστα δεχόταν βιασμό από τον ίδιο της τον πατέρα, από όταν ήταν 11 ετών και στη συνέχεια έπεσε στα δίχτυα του αδίστακτου αστυνομικού, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Πατέρας και αστυνομικός κατηγορούνται για σωρεία αδικημάτων.

Ο κατηγορούμενος για το σοκαριστικό περιστατικό εκμετάλλευσης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη βαρύνεται με τον μισό ποινικό κώδικα.  Μαζί του συνελήφθη και ο πατέρας της ο οποίος όπως έγινε γνωστό από την προανακριτική διαδικασία, κακοποιούσε την κόρη του από 11 έως 17 ετών. Οι δύο άνδρες ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την τρίτη 13 Ιουλίου, μέχρι τότε θα κρατούνται.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων και σύμφωνα με το STAR, ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ένα τρίτο άτομο, το οποίο εξετάζεται ως συνεργός του 39χρονου Αστυνομικού. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του ατόμου στην υπόθεση και η σχέση του με τον 39χρονο.

Ο αστυνομικός κρατούσε με τη βία για δυο μήνες την άτυχη κοπέλα και την εξέδιδε. Ο ίδιος είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες, όπως αποκαλύφθηκε, ενώ δε δίστασε να προκαλέσει ξανά, καθώς κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια εντύπωση έκανε το γεγονός πως η μπλούζα που φορούσε παρέπεμπε σε γνωστή ελληνική εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών.

Ο ίδιος υπηρετούσε σε πεζές περιπολίες στην Αθήνα και η παραβατική του συμπεριφορά φαίνεται πως ήταν γνωστή στους κόλπους της Αστυνομίας. Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο 39χρονος τελούσε σε κατάσταση αργίας με απόλυση, πριν ακόμα αποκαλυφθεί η εγκληματική τους συμπεριφορά σε βάρος της νεαρής κοπέλας. Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, ο 39χρονος τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να είχε εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων το αστυνομικών. «Θα σου φυτέψω μία σφαίρα στο κεφάλι» φέρεται να είχε πει σε κάποιον από αυτούς.

Πάθος για τα όπλα

Ο αστυνομικός ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συνήθιζε να «ανεβάζει» φωτογραφίες που τον απεικόνιζαν να πυροβολεί στόχους. Τα γούστα του ήταν ακριβά. Κάτι που όχι μόνο δεν έκρυβε αλλά φρόντιζε να το προβάλλει κιόλας. Άλλοτε ποζάρει πίνοντας ακριβές σαμπάνιες κι άλλοτε πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος.

Τα μαύρα παιδικά χρόνια της άτυχης κοπέλας – Από τους βιασμούς του πατέρα της, στα «δόντια» του αστυνομικού

Η ΕΛ.ΑΣ πέρασε χειροπέδες στον αστυνομικό ο οποίος ήταν σε διαθεσιμότητα και οποίος όπως προέκυψε, κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε με τη βία την 19χρονη. Μαζί του συνελήφθη και ο πατέρας της ο οποίος όπως έγινε γνωστό από την προανακριτική διαδικασία, κακοποιούσε την κόρη του από 11 έως 17 ετών.

Η 19χρονη διέφυγε το Σάββατο από το διαμέρισμα και κατέφυγε σε γειτονική καφετέρια σε εργαζόμενη της οποίας αφηγήθηκε την περιπέτειά της. H εργαζόμενη, αφού έμαθε από την κοπέλα ότι ο άνδρας ήταν αστυνομικός φρόντισε να ενημερώσει τις Aρχές.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, στην υπόθεση εμπλέκεται και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος επίσης συνελήφθη, καθώς, όπως είπε η κοπέλα, τη βίαζε από την ηλικία των 11 μέχρι 17 ετών, με διάφορες απειλές, μέσα στο σπίτι τους στα Νότια προάστια της Αθήνας., σύμφωνα με το «Έθνος».

Ο αστυνομικός, ο οποίος τελεί ήδη σε κατάσταση αργίας με απόλυση, κατηγορείται για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία, ενώ ο πατέρας της 19χρονης κατηγορείται για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Βαρύ κατηγορητήριο για τον αστυνομικό και τον πατέρα της 19χρονης

Ειδικότερα σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις και ειδικότερα για:

  • Εμπορία ανθρώπου κατ´επαγγελμα
  • Εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου
  • Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
  • Παράνομη οπλοφορία
  • Παράνομη οπλοχρησία
  • Παράνομη οπλοκατοχή
  • Βιασμός κατ´εξακολούθηση
  • Κατάχρηση σε ασέλγεια
  • Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους
  • Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
  • Ενδοοικογενειακή απειλή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments