Πολιτική

Γεννηματά: Να προχωρήσει ο μαζικός εμβολιασμός

Γεννηματά: Να προχωρήσει ο μαζικός εμβολιασμός
Γεννηματά: Για την διαχείριση της πανδημίας άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Δριμεία κριτική για το διάγγελμα του πρωθυπουργού σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό άσκησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. Σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε τονίσει πως «η κυβέρνηση καταργεί εργασιακά δικαιώματα».

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι «Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός καλλιέργησαν τον εφησυχασμό που έβλαψε για άλλη μια φορά» και πρόσθεσε: «Τα κρούσματα τους επανάφεραν στη δύσκολη πραγματικότητα. Γεννηματά

Σχετικά με το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Η Φώφη Γεννηματά αναφέρει ότι “Με μεγάλη καθυστέρηση μιλούν για υποχρεωτικούςεμβολιασμούς και ενημέρωση των πολιτών. Προέχει, όμως, οι εξαγγελίες να γίνουν πράξη και αυτό απαιτεί πραγματικούς ελέγχους.

Ο μαζικός εμβολιασμός είναι το κλειδί και πρέπει να προχωρήσει άμεσα».

Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει άμεσα και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων σε γηροκομεία. Όσοι δεν το πράξουν θα τεθούν σε αναστολή εργασίας από τις 16 Αυγούστου και μετά. Επίσης, από την 1η Σεπτεμβρίου, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα ισχύσει και για τους υγειονομικούς, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Μητσοτάκης για Νεράντζη

Τα υπόλοιπα μέτρα Ειδική πρόνοια λαμβάνεται για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Στο εξής, μόνιμοι και στρατεύσιμοι θα έχουν τη δυνατότητα, αλλά και κίνητρα, να εμβολιάζονται μέσα στις μονάδες τους.

Από την Παρασκευή και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όλοι οι κλειστοί χώροι, κέντρα διασκέδασης και μπαρ, σινεμά και θέατρα, θα λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους. Και με αυξημένο, αλλά προκαθορισμένο, αριθμό επισκεπτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments