Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δίνει Τιάγκο και Πέπε για Έντουαρτς

Ολυμπιακός: Δίνει Τιάγκο και Πέπε για Έντουαρτς
Ολυμπιακός: Ο 22χρονος Λονδρέζος με κυπριακές ρίζες είναι κοντά στους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης.

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την ενίσχυση στη θέση του εξτρέμ. Μια από τις βασικές επιλογές για τα φτερά της επίθεσης είναι ο Μάρκους Έντουαρτς της Βιτόρια Γκιμαράες. Μάλιστα, για να ρίξει το κόστος ο σύλλογος του Πειραιά προτείνει να δώσει ως έμψυχα ανταλλάγματα τον Τιάγκο Σίλβα και τον Πέπε.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος σκανάρουν την αγορά για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής και μαζί με τον Ρόνι Λόπεζ, ψηλά στη λίστα είναι ο επίσης αριστεροπόδαρος εξτρέμ της πορτογαλικής ομάδας.

Ο 22χρονος Λονδρέζος με κυπριακές ρίζες είναι κοντά στους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης.

Η πορτογαλική Desportivo de Guimaraes έριξε «βόμβα» με το δημοσίευμα της, καθώς αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από τον Μάρκους Έντουαρντς. Για να καταφέρει να πείσει την Γκιμαράες να τον παραχωρήσει η ομάδα του Πειραιά θα της δώσει ως έμψυχα ανταλλάγματα τους Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, που δεν έχουν πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στην Πορτογαλία είναι πολλές οι αναφορές για το συγκεκριμένο θέμα και φαίνεται ότι εκτός από καπνός υπάρχει και «φωτιά». Ο 22χρονος εξτρέμ πέρσι αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια με την Γκιμαράες και μέτρησε 3 γκολ και 3 ασίστ. Η χρηματιστηριακή αξία του Άγγλου ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments