Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Επεισόδιο Λουτσέσκου – Ουάρντα στην προπόνηση

ΠΑΟΚ: Επεισόδιο Λουτσέσκου – Ουάρντα στην προπόνηση
ΠΑΟΚ: Δεν πήγε καλά η πρώτη προπόνηση για τον Αμρ Ουάρντα.

Χοντρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα όλα συνέβησαν στην πρωινή προπόνηση του Δικεφάλου στην Ολλανδία όταν ο Ρουμάνος τεχνικός έδιωξε τον Αιγύπτιο άσο από την προπόνηση.

ΠΑΟΚ: Τι έγινε μεταξύ των δύο στην προπόνηση

Ο Λουτσέσκου φημίζεται για την πειθαρχία του και τους απαράβατους κανόνες που βάζει στους ποδοσφαιριστές του. Κανόνες που θέλει να τηρούνται στο ακέραιο για τη σωστή λειτουργεία της ομάδας. Κάτι που όπως φαίνεται δεν σεβάστηκε ο Ουάρντα.

Ο 27χρονος άσος φέρεται να μην πειθαρχούσε σε αυτά που ζητούσε ο Λουτσέσκου με αποτέλεσμα ο προπονητής του ΠΑΟΚ να τον βγάλει εκτός για το υπόλοιπο του προγράμματος. Ο Ουάρντα όμως εκνευρίστηκε και βγαίνοντας κλώτσησε μία μπάλα με τον Χρήστο Καρυπίδη να σπεύδει πάνω του για να τον ηρεμήσει. Μένει τώρα να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα αλλά και ποια θα είναι αυτή με τον Αιγύπτιο πάντως να μην ξεκινά καλά τη σεζόν.

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται σε κόντρα

Ο 27χρονος πλέον μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2017 και ύστερα από ένα εξάμηνο όπου φόρεσε τη φανέλα του Δικεφάλου, παραχωρήθηκε δανεικός στον Ατρόμητο όταν έφτασε στην Τούμπα ο Λουτσέσκου το καλοκαίρι εκείνης της σεζόν. Ο Ρουμάνος είχε πληροφορηθεί για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Ουάρντα και φρόντισε να απαλλαγεί άμεσα από πιθανούς μπελάδες που μπορεί να του δημιουργούσε.

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά στο Περιστέρι όμως, ο Ουάρντα επιστρέφει στην Τούμπα και ο Λουτσέσκου αποφασίζει να του δώσει μία ευκαιρία. Τον κρατάει λοιπόν στο ρόστερ και παρά το γεγονός ότι ο Ουάρντα αρχίζει να μουρμουρίζει γιατί δεν ξεκινάει βασικός, ο Λουτσέσκου καταφέρνει να τον… ηρεμήσει, με τον Αιγύπτιο μάλιστα να σκοράρει κόντρα στην Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Λουτσέσκου του δίνει φανέλα βασικού στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο ενώ τον βάζει για ένα ημίχρονο και στη ρεβάνς με τους Πορτογάλους στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αλλά όχι για πολύ ακόμα. ΠΑΟΚ

Οι συγγνώμες του Ουάρντα στον Λουτσέσκου

Στα τέλη του Σεπτέμβρη ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά ο Λουτσέσκου όχι μόνο δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει βασικό τον Ουάρντα, δεν τον παίρνει καν στην αποστολή. Ο Ουάρντα γίνεται έξαλλος και δεν πηγαίνει στην προπόνηση ανήμερα του αγώνα, για τους παίκτες που είχαν αποκλειστεί από την αποστολή. Αποτέλεσμα όλων αυτών, να τεθεί εκτός πλάνων για μία εβδομάδα από τον προπονητή του.

Ακολουθούν αναρτήσεις συγγνώμης από τον Ουάρντα στα social media αλλά τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ δύσκολα για εκείνον. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα ενημερώνει τον μάνατζέρ του πως καλό θα ήταν να αρχίσει να ψάχνει ομάδα για τον πελάτη του ενόψει Ιανουαρίου. Ο Λουτσέσκου αρχικά φαίνεται να τον συγχωρεί ξανά, επιτρέποντάς του να γυρίσει στις προπονήσεις νωρίτερα απ’ ότι προέβλεπε η τιμωρία, ωστόσο τον κρατάει στον πάγο από τα παιχνίδια και περίπου στα μέσα του Οκτώβρη, του δίνει και μία ακόμη – τελευταία – ευκαιρία αρχίζοντας να τον χρησιμοποιεί και πάλι.

Η συμπεριφορά του όμως δεν άλλαξε ιδιαίτερα με την εξωγηπεδική του ζωή μάλιστα να δίνει συχνά – πυκνά αφορμές. Έτσι, τον Ιανουάριο του 2019, και λίγους μήνες πριν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, ο Ουάρντα παραχωρείται και πάλι δανεικός στον Ατρόμητο. Κατά την κοινή του θητεία με τον Λουτσέσκου, ο ιδιόρρυθμος άσος κατέγραψε 22 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments