Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δηλώνει λίστα στην UEFA για τα ματς με Νέφτσι

Ολυμπιακός: Δηλώνει λίστα στην UEFA για τα ματς με Νέφτσι
Ολυμπιακός: Ποιοι θα μείνουν εκτός;

Έως το βράδυ της Πέμπτης (15/7) έχει περιθώριο ο Ολυμπιακός για να δηλώσει στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για τους αγώνες με τη Νέφτσι Μπακού, στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου στο Champions League, ενώ έχει τη δυνατότητα αλλαγής έως και την παραμονή του πρώτου παιχνιδιού, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (21/7). Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πρόβα τζενεράλε στο χθεσινό ματς με τον Άρη, όπου κέρδισαν με 3-0.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι ποιοι θα «κοπούν» από αυτή. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αφήσει σίγουρα εκτός τους δύο συμπατριώτες του, Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, οι οποίοι αναμένεται να αποχωρήσουν από τους «ερυθρόλευκους», αφού δεν ήταν στην αποστολή ούτε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Άρη (3-0).

Αβέβαιη θεωρείται και η παρουσία του Σισέ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν στην παρούσα φάση επιλεχθεί ο νεαποκτηθείς Τόμας Βατσλίκ ή ο Πορτογάλος τεχνικός επιλέξει Κρίστινσον και Τζολάκη.

Υπενθυμίζεται πως Τικίνιο (τραυματίας) και Μπα φέρουν τιμωρίες με τρεις και μία αγωνιστική αντίστοιχα, αλλά δεν μπορούν να εκτίσουν ποινή αν δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα. Εκτός θα μείνει και ο τραυματίας Κώστας Φορτούνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments