Lifestyle

Νάντια Μπουλέ: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Νάντια Μπουλέ: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Νάντια Μπουλέ: Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της βιώνει η Νάντια Μπουλέ, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγειάστατο κοριτσάκι.

Η Νάντια Μπουλέ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και διανύει την πιο όμορφη και ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Τις τελευταίες ημέρες η ηθοποιός με αναρτήσεις της στα social media μετρούσε αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

«Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…», είχε αποκαλύψει η Νάντια Μπουλέ για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον σύντροφό της.

Η εγκυμοσύνη και το love story

Ήταν 4 Μαρτίου όταν η Νάντια Μπουλέ η οποία μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook ανακοίνωνε πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Και επειδή αυτή η χαρά δεν κρύβεται η ηθοποιός που φέτος συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Αγγελική» είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία της στην οποία φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δήλωνε ξαφνιασμένη και ανέφερε χαρακτηριστικά στο ποστ της: «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού».

Προσωπική ζωή καλά φυλαγμένη

Η Νάντια Μπουλέ φροντίζει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Βέβαια η όμορφη ηθοποιός τα τελευταία πέντε χρόνια έχει βρει την ηρεμία, την ασφάλεια και τη γαλήνη στο πλευρό του θεατρικού παραγωγού Γιώργου Ισαάκ. Οι δύο τους κρατούν χαμηλούς τόνους και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι από ελάχιστες ως σπάνιες, σημειώνει το «Πρώτο Θέμα».

Η σχέση τους μετράει ήδη πέντε χρόνια ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συγκατοικούν στον Χολαργό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θέατρο και η αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια καθόρισε την επαγγελματική συνεργασία τους, η οποία εκτυλίχθηκε σταδιακά σε μία τρυφερή, ερωτική σχέση.

Η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο θέατρο, όπως στα μιούζικαλ «Rocky Horror Show» στο Rex, στο «Cabaret» στο Μέγαρο Μουσικής και τελευταία φορά στο «Chicago».

Τι είχε πει η Νάντια Μπουλέ για το γάμο και το σύντροφό της

Η Νάντια Μπουλέ από τις σπάνιες φορές που μιλάει για ζητήματα προσωπικά πριν από μερικούς μήνες είχε αναφερθεί στο θέμα γάμος στην εκπομπή «Pop Up»: «Δεν νομίζω να γραφτεί ποτέ ότι παντρεύομαι. Το έχω ξεκαθαρίσει. Θέλω να πω δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου, ο γάμος. Είναι ιδανική συνθήκη… Είμαι καλά, προφανώς δεν έχω κάτι να κρύψω. Γιατί να μη φαίνεται αυτό προς τα έξω; Και όταν ο άνθρωπος που είστε μαζί δεν είναι μπροστά από τα φώτα, είναι και λίγο πιο εύκολο».

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε μιλήσει για τον Γιώργο Ισαάκ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν νομίζω ότι ο σύντροφός μου θα εμφανισθεί ποτέ με δαχτυλίδι. Κάπως βλέπουμε τα πράγματα κοινά και κάποια στιγμή που μου είχε φέρει ένα δώρο που εγώ θεώρησα ότι θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο άσπρισα και έπαθα πολλαπλό εγκεφαλικό και έτσι κατάλαβε ότι δεν είμαστε για τέτοια πράγματα…».

Όσο για τον αν υπάρχει ζήλια στη σχέση τους, είχε πει: «Ο Γιώργος δεν ζηλεύει και αυτό είναι κάτι που λατρεύω σε εκείνον. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν θέλω να τελειώσουν ποτέ, θέλω να είναι έτσι. Αν έχεις ζήσει το ανάποδο, εκτιμάς το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφός σου. Το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφος σου είναι ένδειξη αυτοπεποίθησης, ενώ το αντίθετο είναι ένδειξη μεγάλης ανασφάλειας. Οπότε γιατί να το θέλω αυτό το πράγμα; Σε καμία περίπτωση!».

Το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Η Νάντια Μπουλέ είχε πει και το πώς ένιωθε στην ιδέα να κάνει ένα παιδί: «Το παιδί έχει πολλές ευθύνες πρέπει να είσαι έτοιμος, έχεις κάνει ένα κύκλο. Εγώ νιώθω ότι δεν έχω ολοκληρώσει τον προσωπικό μου κύκλο! Συγκρίνομαι με τη δική μου μαμά! Δεν έχω καλές αναμνήσεις από εκείνη! Αυτά που κουβαλάω από τη μαμά μου έχουν σκιές. Δεν βιάζομαι να κάνω παιδί! Δεν έχω σχέσεις με τη μαμά μου! Η σχέση μου με την τηλεόραση δεν ξέρω εάν έχει τελειώσει, είναι σε διάλειμμα. Έχω δώσει προσοχή στο μιούζικαλ. Ήμουν σε πανικό όταν έκανα τηλεόραση. Ήταν “πολύ” αυτό που μου συνέβαινε!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments