Αθλητισμός

Όταν η νέα μεταγραφή του ΠΑΟ έριξε κουτουλιά στον Νεϊμάρ

Όταν η νέα μεταγραφή του ΠΑΟ έριξε κουτουλιά στον Νεϊμάρ
Όταν η νέα μεταγραφή του ΠΑΟ έριξε κουτουλιά στον Νεϊμάρ. Ο «βράχος» που είναι και επίσημα μέλος του Παναθηναϊκού.

Την δεύτερη φετινή τους μεταγραφή ανακοίνωσαν οι «πράσινοι», με τον Πέρεθ να γίνεται κι επίσημα παίκτης του «Τριφυλλιού». Ο 32χρονος χαφ είχε μείνει ελεύθερος από τη Λεγανές μετά από πέντε χρόνια με γεμάτες χρονιές στην Primera Division και πέρυσι στη Segunda.

Ο Πέρεθ δεν αστειεύεται μέσα στο γήπεδο και λειτουργεί σαν «βράχος» για την άμυνα της ομάδας του. Τα νούμερα του  είναι εντυπωσιακά και δείχνουν πως θα αποτελέσει το μεγαλύτερο… όπλο του Παναθηναϊκού. Επιχειρεί 4.9 τάκλιν ανά 90 λεπτά, επιτυχημένα είναι τα 3.2. Μετρά 2.7 κλεψίματα το παιχνίδι, 1.6 κοψίματα σε χαμηλά μέτρα. Είναι επιρρεπής στις κάρτες, δέχεται 1 κάρτα ανά 2 παιχνίδια, κάνει 1.7 φάουλ και δέχεται 1.7 φάουλ. Στον αέρα πηγαίνει σε 2.8 μονομαχίες στο 90λεπτό και κερδίζει τις 1.5.

Έχει μόνο ένα «αρνητικό». Έχει έφεση στις κίτρινες κάρτες και «αγάπη» στα σκληρά μαρκαρίσματα. Τον Πέρεθ δύσκολα τον περνάει κάποιος αντίπαλός, ακόμα κι αν είναι ο… Νεϊμάρ. Κυριολεκτικά!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού δεν «χαμπαριάζει» ποιος είναι απέναντί του και λειτουργεί ως πιστός στρατιώτης υπηρετώντας την ομάδα του. Έτσι και το 2016, φορώντας την φανέλα της Γρανάδα δεν δίστασε να κοντράρει  τον Νεϊμάρ και με μία κουτουλιά να του δείξει ποιος ήταν το… αφεντικό

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments