Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Κούρτιτς: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Σλοβένος

ΠΑΟΚ Κούρτιτς: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Σλοβένος
ΠΑΟΚ Κούρτιτς: Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/7) ο Σλοβένος φτάνει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονικής για να γίνει κάτοικός της.

ΠΑΟΚ Κούρτιτς: Ο 32χρονος Σλοβένος χαφ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι (13:00) του Σαββάτου (17/7), προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να σφραγίζει τη μετακίνηση του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κούρτιτς θα φύγει αμέσως για την Ολλανδία, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Πάρμα, με τον ΠΑΟΚ να καλύπτει το ποσό του συμβολαίου του με την ιταλική ομάδα (σ.σ. έχει δύο χρόνια ακόμα). ΠΑΟΚ Κούρτιτς

ΠΑΟΚ Κουρτιτς : Η συμφωνία με Πάρμα

Αποδείχτηκε ότι τα ιταλικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Πάρμα για τον Γιασμίν Κούρτιτς, ήταν αληθή. Γιατί πλέον επιβεβαιώνεται και από την Τούμπα πως ο Σλοβένος χαφ θα τεθεί σύντομα υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ και η Πάρμα συμφώνησαν στους όρους της μετακίνησης του 32χρονου μέσου και ο Κούρτιτς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο Κούρτιτς έχει υψηλές απολαβές στην Πάρμα, που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ και οι «παρμέντσι» ήθελαν να απαλλαγούν. Έχει ενδιαφέρον πως θα κατανεμηθούν οι απολαβές του και πόσο μεγάλο μέρος θα καλύψει ο ΠΑΟΚ για τον Σλοβένο.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι θα του δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή και επέμεινε στη διοίκηση του Δικεφάλου για την απόκτηση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments