Αθλητισμός

Αποστολή Παναθηναϊκού: Αναχώρησε για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Αποστολή Παναθηναϊκού: Αναχώρησε για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός
Αποστολή Παναθηναϊκού: Οι «πράσινοι» αναχώρησαν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους , που θα πραγματοποιηθεί σε Ολλανδικό έδαφος.

Αποστολή Παναθηναϊκού: Η αποστολή του Παναθηναϊκού στις 9:25 π.μ. πέταξε για τo Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Χορστ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Γύρω στις 9:25 π.μ. η 31μελής αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε από την Ελλάδα με προορισμό την Ολλανδία. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι θα φτάσουν με αεροπλάνο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο προπονητικό κέντρο του Χορστ.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας διαρκέσει 15 ημέρες, με τους πράσινους να επιστρέφουν στη βάση τους την 1η Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι το τριφύλλι έχει προγραμματίσει να δώσει τρία φιλικά. Τα πρώτο φιλικό του θα το δώσει στις 22 του μήνα, με τον αντίπαλο να οριστικοποιείται τις επόμενες ώρες. Τα δύο που έχουν γίνει γνωστά είναι στις 25 με την Αλκμαάρ και στις 31 με την Φένλο.

Αποστολή ΠαναθηναϊκούΗ αποστολή αναμένεται να φτάσει στο Χορστ κατά το μεσημέρι και κάπως έτσι θα ξεκινήσει το κύριο μέρος της προετοιμασίας του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η αποστολή Παναθηναϊκού:

Τερματοφύλακες: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης. Αμυντικοί: Σάντσες, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κώτσιρας, Ρόμπι, Σιδεράς. Μέσοι: Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Αθανασακόπουλος, Πέρεθ.Π Επιθετικοί: Καμπετσής, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος.

Όταν η νέα μεταγραφή του ΠΑΟ έριξε κουτουλιά στον Νεϊμάρ. Ο «βράχος» που είναι και επίσημα μέλος του Παναθηναϊκού.

Την δεύτερη φετινή τους μεταγραφή ανακοίνωσαν οι «πράσινοι», με τον Πέρεθ να γίνεται κι επίσημα παίκτης του «Τριφυλλιού». Ο 32χρονος χαφ είχε μείνει ελεύθερος από τη Λεγανές μετά από πέντε χρόνια με γεμάτες χρονιές στην Primera Division και πέρυσι στη Segunda.

Ο Πέρεθ δεν αστειεύεται μέσα στο γήπεδο και λειτουργεί σαν «βράχος» για την άμυνα της ομάδας του. Τα νούμερα του  είναι εντυπωσιακά και δείχνουν πως θα αποτελέσει το μεγαλύτερο… όπλο του Παναθηναϊκού. Επιχειρεί 4.9 τάκλιν ανά 90 λεπτά, επιτυχημένα είναι τα 3.2. Μετρά 2.7 κλεψίματα το παιχνίδι, 1.6 κοψίματα σε χαμηλά μέτρα. Είναι επιρρεπής στις κάρτες, δέχεται 1 κάρτα ανά 2 παιχνίδια, κάνει 1.7 φάουλ και δέχεται 1.7 φάουλ. Στον αέρα πηγαίνει σε 2.8 μονομαχίες στο 90λεπτό και κερδίζει τις 1.5.

Έχει μόνο ένα «αρνητικό». Έχει έφεση στις κίτρινες κάρτες και «αγάπη» στα σκληρά μαρκαρίσματα. Τον Πέρεθ δύσκολα τον περνάει κάποιος αντίπαλός, ακόμα κι αν είναι ο… Νεϊμάρ. Κυριολεκτικά! Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού δεν «χαμπαριάζει» ποιος είναι απέναντί του και λειτουργεί ως πιστός στρατιώτης υπηρετώντας την ομάδα του. Έτσι και το 2016, φορώντας την φανέλα της Γρανάδα δεν δίστασε να κοντράρει  τον Νεϊμάρ και με μία κουτουλιά να του δείξει ποιος ήταν το… αφεντικό

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments