Αθλητισμός

Formula 1 Φερστάπεν: Στο νοσοκομείο μετά από σύγκρουση

Formula 1 Φερστάπεν: Στο νοσοκομείο μετά από σύγκρουση
Formula 1 Φερστάπεν: Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο πιλότος της Redbull ύστερα από σφοδρή σύγκρουση που είχε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Λούις Χάμιλτον.

Η μάχη του Μαξ Φερστάπεν και του Λιούις Χάμιλτον για τον έλεγχο του αγώνα οδήγησε σε σφοδρή σύγκρουση, στον πρώτο γύρο του Grand Prix της Βρετανίας για το πρωτάθλημα της Formula 1.

Οι δύο πιλότοι πάλεψαν για να πάρουν την πρωτοπορία, με αποτέλεσμα να έχουν επαφή που έστειλε τον Φερστάπεν στις μπαριέρες.

Ο αγώνας διεκόπη στον τρίτο γύρο και ο Φερστάπεν μεταφέρθηκε προληπτικά στο ιατρικό κέντρο της πίστας.

Ο Σαρλ Λεκλέρ, που ήταν τρίτος ως εκείνο το σημείο, πέρασε μπροστά.

Formula 1 Φερστάπεν: Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Ο πιλότος της Redbull ωστόσο είναι καλά στην υγεία του και θα μεταβεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι Ολλανδός οδηγός αγώνων. Formula 1 Φερστάπεν

Γεννήθηκε στο Χάσελτ του Βελγίου. Πατέρας του Μαξ είναι ο πρώην οδηγός της Φόρμουλα 1 Γιος Φερστάπεν και μητέρα του η Βελγίδα Σοφί Κουμπέν η οποία έτρεχε στα καρτ. Το 2015 έκανε το ντεμπούτο του στη Φόρμουλα 1 με την Τόρο Ρόσο. Το 2016 στους τέσσερις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος έτρεξε με την ίδια ομάδα, όμως ύστερα απ’ αυτό το οποίο έκανε ο Ρώσος οδηγός Ντανιίλ Κβίατ στον αγώνα της πατρίδας του και εξ’ αιτίας του κανείς απ’ τους οδηγούς της Red Bull Racing δεν πήρε βαθμούς, αποφασίστηκε απ’ τον επόμενο αγώνα, στην Ισπανία, να προαχθεί στην πρώτη κι ο Κβίατ να επιστρέψει στην Τόρο Ρόσο.

  • Ο Φερστάπεν στις 15 Μαΐου 2016 στο Ισπανικό Grand Prix κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη με τα χρώματα της Red Bull.
  • Έτσι, σε ηλικία 19 ετών έγινε ο νεότερος οδηγός που κερδίζει αγώνα στην Φόρμουλα 1.
  • Κατοικεί στο Μονακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments