Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Ζάλισε την Κύπρο με τον χορό της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ζάλισε την Κύπρο με τον χορό της
Ιωάννα Μαλέσκου: Άναψε «φωτιές» στην Κύπρο με τις χορευτικές της ικανότητες η γνωστή παρουσιάστρια που βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της δημοφιλούς εκπομπής στην Κυπριακή τηλεόραση, του «Λούης Night Show» που μεταδίδεται στον Alpha Κύπρου και αναστάτωσε με τις χορευτικές της ικανότητες και το κέφι της. Μάλιστα, αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αφού ερμήνευσε παραλλαγμένο το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα «Καραμέλα» ένα άκρως χορευτικό κομμάτι. Ιωάννα Μαλέσκου

Ξεσηκώθηκε η Μαλέσκου Ιωάννα λοιπόν και ξεσήκωσε και τον κόσμο τόσο στο πλατό όσο και μπροστά από τις οθόνες τους αφού την είδαν να χορεύει ξέφρενα στους ρυθμούς του τραγουδιού. Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε με τον σέξι χορό της και το μπρίο της, δείχνοντας και η ίδια σε πολύ καλή και ανεβασμένη διάθεση.

Δείτε το βίντεο με τον χορό της παρουσιάστριας

Μαλέσκου Ιωάννα: Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε με φόρα στην τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε. Μπορεί να μην βρισκόταν σε κεντρικό κανάλι πριν, αλλά η εμπειρία της από το ΚΡΗΤΗ TV μέτρησε για τη μεταγραφή της και την καθιέρωση στον ΣΚΑΪ με το Love It. Η συνολική παρουσία, το χαμόγελό της, η άνεση με την οποία στέκεται μπροστά στον φακό, αλλά και το πλούσιο λεξιλόγιο που διαθέτει την έχουν βοηθήσει.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, είναι πάντα περιποιημένη, χάρη στους συνεργάτες της, ενώ δεν έχει θέμα να φορέσει και αποκαλυπτικά ρούχα που κάνουν τους θαυμαστές της να «λιώνουν». Ένα από τα δυνατά της σημεία, άλλωστε, είναι το μπούστο της. Τρεις φωτογραφίες το αποδεικνύουν: svg%3E svg%3E svg%3E

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments