Αθλητισμός

Conference League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη

Conference League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη
Conference League: Τις υποψήφιες ομάδες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο της τρίτης, ευρωπαϊκής, διασυλογικής διοργάνωσης, Conference League, έμαθαν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης.

Τις υποψήφιες ομάδες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο της τρίτης, ευρωπαϊκής, διασυλογικής διοργάνωσης, Conference League, έμαθαν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης. Εφόσον δεν αποκλειστούν στον δεύτερο γύρο και πάρουν τα εισιτήρια της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

ΠΑΟΚ: Με προσοχή δεν έχει φόβο

Ο ΠΑΟΚ  που βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο στο Conference League, θα βρεθεί είτε με την Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), είτε μια μια ομάδα η οποία θα προκριθεί από τους αγώνες μεταξύ Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Μποχέμιανς (Ιρλανδία), Αμπερντίν (Σκωτία)-Χέκεν (Σουηδία) και Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Νιου Σέιντς (Ουαλία).

Καταλαβαίνει κανείς πως οι ομάδες είναι βατές και αυτό που λέμε στα μέτρα του ΠΑΟΚ, φτάνει οι Ασπρόμαυροι να παρουσιαστούν σοβαροί και να δείξουν το καλό τους πρόσωπο για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΑΕΚ: Εύκολα εμπόδια στον δρόμο της

Η UEFA έκανε γνωστά τα γκρουπ για την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League με την ΑΕΚ να βρίσκεται στους ισχυρούς, εφόσον προκριθεί απέναντι στην Βελέζ Μόσταρ.

Kάπως έτσι η Ένωση η οποία θα βρεθεί στο Β υπογκρούπ θα έχει για υποψήφιους αντίπαλους τις παρακάτω ομάδες:

Στους ανίσχυρους ο Άρης

Ο Άρης αν καταφέρει και αποκλείσει την Αστάνα στον δεύτερο προκριματικό του Conference League, τότε θα αντιμετωπίσει για τον τρίτο προκριματικό γύρο την νικήτρια ομάδα από τα ζευγάρια Σότσι (Ρωσία)-Κέσλα (Αζερμπαϊτζάν), Κουόπιο (Φινλανδία)-Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία), Πετροκούμπ Χιντσέστι (Μολδαβία)-Σίβασπορ (Τουρκία) και Αραράτ Γερεβάν (Αρμενία)-Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Κίτρινοι σε αντίθεση με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ μέχρι τα playoff της διοργάνωσης θα είναι στους ανίσχυρους, αφού έχουν χαμηλό ranking στην UEFA, με αποτέλεσμα αυτό όπως είναι λογικό να τους επηρεάζει και να έχουν σίγουρα πιο δύσκολο έργο από τις άλλες δυο Ελληνικές ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments