Ελλάδα

Επιτροπή Ελλάδα 2021: Με τη δράση «Μικροί Μεγάλοι Ήρωες» τιμά σπουδαίους Έλληνες και Ελληνίδες

Επιτροπή Ελλάδα 2021: Με τη δράση «Μικροί Μεγάλοι Ήρωες» τιμά σπουδαίους Έλληνες και Ελληνίδες
Επιτροπή Ελλάδα 2021: Οι «Μικροί Μεγάλοι Ήρωες» θα συνεχίσουν να προβάλλονται σε όλη τη διάρκεια του επετειακού έτους. Αναζητήστε τους.

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» τιμά τα πρόσωπα της σύγχρονης Ελλάδας μέσα από τη δράση «Μικροί Μεγάλοι Ήρωες», μια ωδή στους πρωταγωνιστές των 200 χρόνων, καθώς πίσω από κάθε σπουδαία ιστορική διαδρομή βρίσκονται πάντοτε οι άνθρωποι.

Επιτροπή Ελλάδα 2021: Τι περιλαμβάνει η δράση «Μικροί Μεγάλοι Ήρωες»

Η δράση περιλαμβάνει την προβολή σε δημόσιες οθόνες, εικόνων και βιογραφικών στοιχείων, 1.000 ιστορικών προσώπων που με το έργο τους άφησαν το αποτύπωμά τους στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας. Πρόκειται για πρόσωπα γνωστά που διέπρεψαν σε διάφορους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας, αλλά και για ανθρώπους της καθημερινότητας, που ξεχώρισαν για την προσφορά τους.

Επιτροπή Ελλάδα 2021

Οι «Μικροί Μεγάλοι Ήρωες» προβάλλονται σε υπάρχοντα συστήματα δημόσιας προβολής, σε διάφορα σημεία όπως τα Μέσα Μεταφοράς (ΟΣΕ, ΚΤΕΛ), τα αεροδρόμια (Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», Περιφερειακά Αεροδρόμια που διαχειρίζεται η FraportGreece), τα πλοία (BlueStarFerries, ANEK lines, Seajets), καθώς και συμβεβλημένες με την Επιτροπή εμπορικές επιχειρήσεις που θέλησαν να συμμετάσχουν με αυτό τον τρόπο στον εορτασμό της μεγάλης μας επετείου, όπως για παράδειγμα η εταιρίαHondosCenter.

Επιτροπή Ελλάδα 2021: Θα διευρυνθούν τα σημεία προβολής στο άμεσο μέλλον

Η λίστα των σημείων προβολής αναμένεται να διευρυνθεί την αμέσως επόμενη περίοδο. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο για τη δράση εδώ:

Η δράση είναι προσβάσιμη και διαδικτυακά, στο σύνδεσμο https://www.greece2021.gr/heroes/, δίνοντας στον χρήστη την επιπρόσθετη δυνατότητα να δημιουργήσει διαφορετικές αλληλουχίες εικόνων, επιλέγοντας πρόσωπα που αφορούν τον τόπο καταγωγής του, τα πεδία ενδιαφέροντός του ή ακόμη και μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο (18ος, 19ος, 20ος αιώνας).

Οι «Μικροί Μεγάλοι Ήρωες» θα συνεχίσουν να προβάλλονται σε όλη τη διάρκεια του επετειακού έτους, προκειμένου να υπογραμμιστεί και αναδειχθεί το 2021 ως η «χρονιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων». Αναζητήστε τους σε δημόσιες οθόνες σε όλη την Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments