Διεθνή

Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: Συνέλαβαν τον αρνητή γιατρό στην Κύπρο

Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: Συνέλαβαν τον αρνητή γιατρό στην Κύπρο
Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: Συνέλαβαν τον αρνητή γιατρό Σωτηριάδη στην Κύπρο: Ήταν διοργανωτής της βίαιης διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών.

Την περασμένη Κυριακή αντιεμβολιαστές στην Κύπρο προχώρησαν σε βίαιη διαμαρτυρία και προκάλεσαν ζημιές σε τηλεοπτικό σταθμό αλλά και τραυματισμούς. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ο οποίος συνελήφθη ως διοργανωτής της διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών.

Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης είναι γιατρός με μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιδημιολογία και διδακτορικό στην Περιβαλλοντική και Επαγγελματική Υγεία από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Ο δρ. Σωτηριάδης είναι από τους επιστήμονες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα αυστηρά μέτρα που επιβλήθηκαν. Ο επιδημιολόγος υποστήριξε πολλές φορές ότι ο κίνδυνος του COVID19 είναι ελάχιστα μεγαλύτερος απ’ αυτόν της γρίπης. Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο μαζί με τους άλλους 6 συλληφθέντες που σχετίζονται με τα επεισόδιά της Κυριακής.

Σωτηριάδης

Όταν οι αντιεμβολιαστές εισέβαλαν σε τηλεοπτικό σταθμό

Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο μιντιακό συγκρότημα “ΔΙΑΣ” και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό “Σίγμα”, όταν ομάδα αντιεμβολιαστών, μετά από πορεία διαμαρτυρίας, εισήλθε στο κτήριο βάζοντας φωτιά και σπάζοντας την είσοδο.

Η πορεία ξεκίνησε το απόγευμα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και στη συνέχεια βρέθηκε στο συγκρότημα “ΔΙΑΣ” στην Έγκωμη. Διαδηλωτές, αφού έσπασαν την είσοδο του συγκροτήματος, μπήκαν στο χώρο στάθμευσης, έσπασαν και έβαλαν φωτιά σε οχήματα, ενώ στη συνέχεια μπήκαν και εντός του κτηρίου καταστρέφοντας την είσοδο.

Με δημοσίευμά του στο sigmalive.com, το μιντιακό συγκρότημα έκανε λόγο για άνανδρη επίθεση τραμπούκων και κουκουλοφόρων και προσπάθεια φίμωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments