Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή: Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη
Δέσποινα Βανδή: Η τραγουδίστρια με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια γάμου, σε ένα διαζύγιο που έσκασε σαν βόμβα στον χώρο της ελληνικής showbiz.

Η είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο της εγχώριας showbiz. Ένα από τα πιο ωραία και γνωστά ζευγάρια της χώρας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου κι έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα όπως είπαν στην ανακοίνωσή τους.

Την 17χρονη σήμερα Μελίνα, που γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 2004 και τον 13χρονο Γιώργο, που γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 2007.

Η ανακοίνωση εστάλη στα media από τον manager της ερμηνεύτριας, Γιώργο Αρσενάκο.

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Έκτοτε και οι δύο τηρούν «σιγή ιχθύος» αποφεύγοντας να κάνουν οποιαδήποτε αναφορά στο ζήτημα. Τώρα, όμως, φήμες θέλουν την Δέσποινα Βανδή ξανά ερωτευμένη.

Δέσποινα Βανδή: Ερωτευμένη ξανά;

Την αποκάλυψη έκανε ο διάσημος λογαριασμός στο Instagram της Soula Glamorous με αφορμή ένα Q&A που πραγματοποίησε η ίδια. Οταν λοιπόν ένας follower ρώτησε την Soula Glamorous αν η Δέσποινα Βανδή είναι ζευγάρι με τον Βόσκαρη, εκείνη απάντησε:

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Σημειώνεται πως ο τηλεοπτικός Μάνος Βόσκαρης είναι ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, που πρωταγωνίστησε φέτος στην επιτυχημένη σειρά «Αγριες Μέλισσες».

Δείτε την απάντηση της Soula Glamorous για τη Δέσποινα Βανδή: H Soula Glamorous, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες του Instagram, αφού καθημερινά σχολιάζει όπως μόνο εκείνη ξέρει, τα πρόσωπα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments