Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [23/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [23/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Κριός

Μην είσαι σκληρή και άκαμπτη στην προσπάθειά σου να δημιουργήσεις αποστάσεις στον κόσμο σου. Η πανσέληνος θα σε αναστατώσει και θα σε κάνει να καταστείλεις τη συναισθηματική σου αγωνία… κάτι που δεν θα βοηθήσει. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, άφησε να ξεδιπλωθεί ο έρωτας με τον δικό του ρυθμό, όσο εσύ αντιμετωπίζεις και θεραπεύεις τον εσωτερικό σου πόνο. Το νέο κεφάλαιο που εκδηλώνεται, υπόσχεται να είναι λιγότερο έντονο συναισθηματικά!

Ταύρος

Η σημερινή πανσέληνος ρίχνει τον προβολέα στις επαγγελματικές σου εξελίξεις. Μήπως όμως παράλληλα σου δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα ρομάντζο με κάποιο συνάδελφο; Ίσως, ένας εραστής να υποστηρίξει περισσότερο έναν επαγγελματικό σου στόχο. Η καριέρα σου τώρα, προσφέρει ίντριγκα στον ερωτικό τομέα. Όμως το επόμενο βήμα σου θα χρειαστεί να το αξιολογήσεις προσεκτικά. Γι’ αυτό δώσε στην καρδιά σου τη δυνατότητα, να αποκτήσει δυνατή φωνή τώρα.

Δίδυμος

Η στάση σου απέναντι στην αγάπη, το ρομαντισμό και την οικειότητα εξελίσσεται και θα πρέπει να μεγαλώσεις μαζί της. Μπορεί να είσαι βαθιά πεπεισμένη πως ο εραστής σου θα χρειαστεί χρόνο για να το εξετάσει και να το αποδεχτεί. Τελικά βρίσκεστε στην ίδια σελίδα εσείς οι δυο ή μένετε κολλημένοι σε πεποιθήσεις που θα χτίσουν για πάντα έναν τοίχο ανάμεσα σας; Η σημερινή πανσέληνος θα σου προσφέρει την απάντηση.

Καρκίνος

Τα καταπιεσμένα συναισθήματα μπορεί να ήταν η αιτία του άγχους σου, χωρίς οι άλλοι να έχουν ιδέα για το τι σου συμβαίνει. Όμως μια αλλαγή στον τρόπο που εκφράζεις τον ευάλωτο εαυτό σου, θα συμβεί τώρα χάρη στη σημερινή πανσέληνο. Ένα οριστικό κλείσιμο – αν και αργά – θα φτάσει. Η αισιοδοξία μπορεί σύντομα να αντικαταστήσει τις αμφιβολίες, την απαισιοδοξία και τη δυσαρέσκεια. Ετοιμάσου λοιπόν, να αισθανθείς απελευθερωμένη και ανάλαφρη!

Λέων

Η Πανσέληνος φωτίζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις. Αλλά τι είναι αυτό που θέλεις ή που πρέπει να αλλάξεις στο δεσμό σου; Η Σελήνη φέρνει μια βελτίωση – ή ένα χωρισμό. Χρειάζεται λοιπόν να πάρεις μια απόφαση για το τι θα σε κάνει πιο ευτυχισμένη. Φυσικά, τυχόν αλλαγές θα δημιουργήσουν εντάσεις και θα σε κάνουν να νιώσεις άβολα. Αν όμως αυτό υπαγορεύει η καρδιά σου, βεβαιώσου ότι θα πάρεις τη σωστή απόφαση.

Παρθένος

Αν η ρουτίνα της ερωτικής σου σχέσης, έχει γίνει κουραστική ή μονότονη η πανσέληνος έρχεται να την αλλάξει. Είτε κάτι έχει «φάει τα ψωμιά του» είτε επικρατεί μια κακή συνήθεια στον συναισθηματικό σου κόσμο… η αλλαγή περιμένει. Η ερωτική σου ζωή θα αναζωογονηθεί και οι μεταξύ σας ανταλλαγές θα είναι εντυπωσιακές και υπέροχες. 

Ζυγός

Το πώς εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό τώρα. Το ίδιο ισχύει και για τη στάση ή την προσέγγισή σου. Κι αυτό γιατί θα αλλάξουν σημαντικά. Θα συνειδητοποιήσεις πόσο συχνά στέλνεις λάθος σήματα στον εραστή σου. Αν είναι απαραίτητη μεγαλύτερη διαφάνεια ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε θα είσαι εσύ αυτή, που θα ενθαρρύνεις την κατάσταση και θα το πετύχεις.

Σκορπιός

Καθώς η αίσθηση της περιπέτειας αυξάνεται, θα μεγαλώσουν και οι επιθυμίες σου! Όμως με την Πανσέληνο που κλονίζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια, θα πιεστείς να γίνεις πιο φιλόδοξη στα ερωτικά σου. Μπορεί να δημιουργηθεί μια ισορροπία μεταξύ μιας μοντέρνας και ασυνήθιστης ερωτικής σχέσης, που προσφέρει παράλληλα την ασφάλεια και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι.

Τοξότης

Ο έρωτας μπορεί να σου προσφέρει συναρπαστικά μαθήματα αν έχεις τη διάθεση να ξεκινήσεις. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, να γνωρίζεις πως τα προσφερόμενα μαθήματα θα περιλαμβάνουν εμπειρίες διεύρυνσης του νου σου ή την παράλληλη μάθηση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην αποκλείσεις, το πώς μια μικροσκοπική σπίθα μπορεί να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας ζωής… με κοινές ανακαλύψεις.

Αιγόκερως

Λίγη επιπλέον φροντίδα του εαυτού σου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου τώρα. Μην υποτιμάς την επίδραση που θα έχει επίσης… στο κέφι και τη λίμπιντό σου. Αν νιώθεις καλύτερα μέσα σου σε κάνει αυτόματα να πιστεύεις, πως είσαι άξια για μια υγιή παθιασμένη σχέση. Αν μάλιστα είσαι κολλημένη σε ξεπερασμένες πεποιθήσεις, τώρα θα νιώσεις το βάρος τους πιο αισθητά και θα κάνεις κάτι για να το απελευθερώσεις.

Υδροχόος

Το βιβλίο των ρομαντικών κανόνων θα ξαναγραφεί, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σου! Αν όμως ο εραστής σου επιμένει να αλλάξει στόχους με τρόπο που σε απογοητεύει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να του μιλήσεις. Πιθανώς αυτό να προκαλέσει περισσότερο δράμα! Αλλά η σιωπή δεν είναι πλέον επιλογή. Η αγάπη μπορεί να προχωρήσει περισσότερο με τους δικούς σου όρους – και να κοιτάτε από δω και πέρα το κοινό σας μέλλον, με διαφορετικό τρόπο. 

Ιχθύς

Νιώθοντας τα ερωτικά σου θέματα λιγότερο περιοριστικά, θα ανακαλύψεις πως μεγαλύτερα και πιο τολμηρά όνειρα θα εκδηλωθούν για το μέλλον σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η προθυμία να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στο δεσμό, σου, θα αποτελέσει μέρος αυτού. Όμως η ανακάλυψη του συναισθηματικού σου κόσμου θα φαίνεται ολοένα και πιο σημαντική! Και μια Πανσέληνος που εστιάζει στα αγαπημένα σου οράματα, μπορεί να σε βοηθήσει μ’ αυτό!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments