Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Ποζάρει μαυρισμένη μόνο με το μαγιό της

Φαίη Σκορδά: Ποζάρει μαυρισμένη μόνο με το μαγιό της
Φαίη Σκορδά: Με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η Φαίη Σκορδά έφυγε για διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Για διακοπές βρίσκεται η Φαίη Σκορδά με την ξανθιά παρουσιάστρια να μην έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής που βρίσκεται, ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι έχει μαζί της τα δύο παιδιά της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, τους οποίους είχε φωτογραφήσει στο αεροδρόμιο. Εντυπωσιακές είναι και οι φωτογραφίες που ανέβασε με φόρεμα.

Φαίη Σκορδά: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η Φαίη Σκορδά επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο το Κιλκίς, τον τόπο καταγωγής της, αλλά και τη Χαλκιδική, οπότε είναι πιθανό να περάσει μέρος των διακοπών της εκεί με τα αγόρια της. Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δεν έχει σταματήσει όλο αυτό το διάστημα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνά.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία που έβγαλε φορώντας μόνο το μαγιό της και κατάφερε να ανεβάσει για λίγο την θερμοκρασία. Χωρίς μακιγιάζ, με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο και αρκετά μαυρισμένη, η Φαίη πόζαρε στον φακό με αέρα μοντέλου. εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της. Το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι της πάει πολύ και κάθε φωτογραφία της με μαγιό προκαλεί… εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό!

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Φωτογράφισε τους γιους της στο αεροδρόμιο

Ένα αξέχαστο καλοκαίρι θα είναι το φετινό για τους γιους του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Αφού πέρασαν μοναδικές στιγμές με τον μπαμπά τους στην Τήνο κάνοντας εξορμήσεις και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, ο Γιάννης και ο Δημήτρης συνεχίζουν τις διακοπές της, αυτή τη φορά με τη μητέρα τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει το μέρος που θα κάνει διακοπές με τους γιους της. Ανέβασε όμως αυτή τη φωτογραφία με τον Δημήτρη και τον Γιάννη στο αεροδρόμιο και τα σακίδια στις πλάτες τους. Για την ίδια προτεραιότητα ήταν και παραμένουν οι γιοι της, που είναι οι μεγάλες αγάπες της ζωής της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments