Lifestyle

Κατερίνα Λιόλιου: Το μικροσκοπικό μπικίνι μαγνητίζει τα βλέμματα

Κατερίνα Λιόλιου: Το μικροσκοπικό μπικίνι μαγνητίζει τα βλέμματα
Κατερίνα Λιόλιου: Η τραγουδίστρια δροσίζεται και κάνει τους άνδρες να ζεσταίνονται.

Την θερμοκρασία στα ύψη ανεβάζει η Κατερίνα Λιόλιου. Η 27χρονη ύστερα από ένα δύσκολο καλοκαίρι βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να κάνει μερικές βουτιές στην πισίνα.

Μάλιστα, δεν ξέχασε να φωτογραφεί με το μικροσκοπικό της μπικίνι, που ήταν σε αποχρώσεις ροζ. Η τραγουδίστρια ξάπλωσε και χαλάρωσε υπό το φως του ηλίου, που έπεφτε επάνω της ενώ ο φωτογραφικός φακός χάρισε ένα εντυπωσιακό πλάνο του καλλίγραμμου κορμιού της. Όπως ήταν φυσικό, η δημοσίευσή της εντυπωσίασε τους ακολούθους της στο Instagram και τα likes έπεσαν «βροχή».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία με την οποία έβαλε «φωτιά»:

Η Κατερίνα Λιόλιου κυκλοφόρησε το νέο της single και music video με τίτλο «Story».

Η ταλαντούχα και εντυπωσιακή τραγουδίστρια δίνει το δικό της ρυθμό μ’ ένα «φρέσκο» up-tempo τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company μετά τη ξεχωριστή μπαλάντα «Τα Συνηθισμένα».

Το εντυπωσιακό «Story» της Κατερίνας Λιόλιου, ένα τραγούδι που θα ακουστεί δυνατά και θα γίνει σύνθημα, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, γεμάτο θετικά vibes, που σκηνοθέτησαν από κοινού οι Max Payne & Κατερίνα Λιόλιου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments