Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΕΡΤ δεν έδειξε ούτε τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΕΡΤ δεν έδειξε ούτε τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΕΡΤ αναφέρει πως οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το ΟΚ για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, με τις ελληνικές συμμετοχές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σηκώσουν τη «γαλανόλευκη» όσο πιο ψηλά μπορούν. Όμως μία ημέρα μετά τον τεράστιο σάλο με τον Λευτέρη Πετρούνια και το γεγονός ότι δε μεταδόθηκε ποτέ από την ΕΡΤ η σπουδαία εμφάνιση και η πρόκριση του έλληνα αθλητή, έγινε το ίδιο και στο ματς με τον Παναγιώτη Γκιώνη.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τι δήλωσε η ΕΡΤ για το νέο περιστατικό

Οι έλληνες τηλεθεατές περίμεναν μάταια να δουν την προσπάθεια του Γκιώνη στο δεύτερο γύρο, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να γίνεται και πάλι λάθος στη μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης, με την ΕΡΤ να τονίζει βέβαια πως οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το ΟΚ για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3.

Ο πολύπειρος έλληνας αθλητής αγωνιζόταν στις 8:45 ώρα Ελλάδας με τον αιγύπτιο Σαλέχ τον οποίον και νίκησε. Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν από το ΕΡΤ Sports 2, τελικώς δεν υπήρξε τηλεοπτική εικόνα.

Ολυμπιακοί Αγώνες

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…» αναφέρει η Ομοσπονδία με στο Facebook.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Γκιώνη

«Κι άλλο βήμα από τον εξαιρετικό Παναγιώτη Γκιώνη στην προσπάθειά του να φτάσει σε διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στον 2ο γύρο του απλού απέκλεισε τον Αιγύπτιο Αχμέντ Σαλέχ με 4-1 σετ, προκρίθηκε στον 3ο γύρο και πέτυχε τον βασικό του στόχο. Αύριο στους «32» ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κι άλλο, καθώς τον περιμένει ένα από τα φαβορί, ο Κορεάτης Τζεούνγκ Γιουκ Σικ, νούμερο 13 στην παγκόσμια κατάταξη. Κόντρα στον έμπειρο Αφρικανό, που ήταν λίγο πιο ψηλά στα seeding, ο κορυφαίος αμυντικός παρουσίασε ξανά καλό πρόσωπο, είχε τον έλεγχο και πέρασε το παιχνίδι του (13-11, 11-7, 9-11, 11-3, 11-6)», ανέφερε σε νέα δημοσίευσή της η Ομοσπονδία. Ολυμπιακοί Αγώνες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments