Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετική στον κορωνοϊό η Ευαγγελία Πλατανιώτη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετική στον κορωνοϊό η Ευαγγελία Πλατανιώτη
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελληνίδα αθλήτρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι η αθλήτρια που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και θα χάσει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν ένας στόχος για την ίδια, όμως το όνειρό της λήγει άδικα.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Σάκκαρη, δεν κατάφερε σήμερα να προκριθεί στην επόμενο φάση του τουρνουά.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μαζί της θα χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Εβελίνα Παπάζογλου

Η 26χρονη αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, που είχε συμμετάσχει σε δύο ακόμη Ολυμπιάδες (στο Λονδίνο το 2012 και στο Ρίο το 2016), είχε ως στόχο τον τελικό του αθλήματός της, αλλά η ατυχία της χτύπησε την “πόρτα” και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Ιαπωνία.

Ολυμπιακοί Αγώνες

Μαζί της θα χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Εβελίνα Παπάζογλου, καθώς οι δυο τους ήταν ντουέτο στη συγχρονισμένη κολύμβηση και δεν υπήρχε αντικαταστάτρια.

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι αθλήτρια της Ολυμπιακής ομάδας που βρίσκεται στην Αθήνα και δεν έχει ταξιδέψει ακόμα για το Τόκιο, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η αθλήτρια δυστυχώς δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο και δεν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. H EOE εκφράζει τη συμπαράσταση της στην αθλήτρια που χάνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς  έβαλε πλώρη για τη φάση των 16 του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3 και 6-4) του Φράνσις Τιάφοου.

Ο Έλληνας άσσος του τένις έπιασε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι του που έγινε στο κλειστό, λόγω βροχής, κεντρικό κορτ στο Ariake Tennis Park, και πήρε άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στον 1ο γύρο του Wimbledon από τον αμερικανό.

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Λύγισε» η Μαρία Σάκκαρη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε από την Σβιτολίνα και αποκλείστηκε από το μονό του τένις – Ελπίζει στο μεικτό με Τσιτσιπά . Το όνειρο της Μαρίας Σάκκαρη για ένα μετάλλιο στο μονό γυναικών του τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έσβησε.

Η Ελίνα Σβιτολίνα επικράτησε 2-1 σετ (5-7, 6-3, 6-4) της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τουρνουά. Η Σάκκαρη έκανε ιδανική εκκίνηση παίρνοντας το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια, η εξαιρετική Ουκρανή, νο. 6 στον κόσμο, αντέδρασε, πήρε δύο σετ και το εισιτήριο της πρόκρισης για την οχτάδα. Πλέον η Σάκκαρη στρέφει την προσοχή της στο μεικτό όπου θα αγωνιστεί μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments