Αθλητισμός

Ουάρντα: Μεγάλο ενδιαφέρον από Ατρόμητο

Ουάρντα: Μεγάλο ενδιαφέρον από Ατρόμητο
Ουάρντα: Ο Ατρόμητος από ότι φαίνεται βάζει στο στόχαστρο τον Αιγύπτιο παίκτη μετά από το επερχόμενο διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ.

Εδώ και μερικές μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Ουάρντα οδεύει προς τον Ατρόμητο. Άλλωστε ο Αιγύπτιος παίκτης ετοιμάζεται για την αποχώρηση του από την ομάδα μετά από χοντρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον ίδιο στον ΠΑΟΚ. 

Από την ώρα που ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αποχώρησε πρόωρα από τη βασική προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και το μέλλον του στον Δικέφαλο του Βορρά δείχνει αβέβαιο, στον Ατρόμητο έχουν μπει στη διαδικασία να μιλούν σοβαρά για την προοπτική για μια τρίτη θητεία του 27χρονου ποδοσφαιριστή στη δυτική όχθη.

Επεισόδιο μεταξύ Λουτσέσκου και Ουάρντα

Ένα επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Ολλανδία όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Κατά την πρωινή προπόνηση ο Αμρ Ουάρντα δέχθηκε παρατηρήσεις από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Αιγύπτιος μετά από ένα άστοχο κοντρόλ εκνευρίστηκε και κλώτσησε τη μπάλα μακριά με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να λαμβάνει άμεσα τα μέτρα του. Ο Ρουμάνος κόουτς είπε στον Αιγύπτιο πως η προπόνηση έλαβε τέλος γι αυτόν με τον Ουάρντα να φεύγει από το γήπεδο αρκετά εκνευρισμένος.

Ψάχνει άλλη ομάδα ο Ουάρντα

Ο Ρουμάνος κόουτς δεν αμφισβητεί το ταλέντο και τα προσόντα του Αμρ, έχει πρόβλημα με την νοοτροπία του, αλλά και με το οτι δεν μπορεί να βρει μαζί του κώδικα επικοινωνίας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στην πρώτη θητεία του Λουτσέσκου στον “δικέφαλο”, ο Ουάρντα συνήθως κατέληγε δανεικός. Κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει και τώρα αφού και ο ίδιος λειτουργεί αντιδραστικά απέναντι στο προπονητή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης, υποστηρίζεται πως έχει γίνει ανεπίσημη κρούση στον Ουάρντα από τον Ατρόμητο, αλλά ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής ήταν αρνητικός. Όμως μάλλον τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς υπάρχει η πληροφορία πως ο Ουάρντα είναι αυτός που έχει αρχίσει να ψάχνει για άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments